2019-03-23 03:08


De nouă ori BORCEA. Valentina Pelinel a NĂSCUT chiar de Ziua Femeii

 |  11:24
De nouă ori BORCEA. Valentina Pelinel a NĂSCUT chiar de Ziua Femeii

Vineri, de Ziua Femeii, Cristi Borcea şi Valentina Pelinel sunt cei mai fericiţi părinţi. Fostul fotomodel a născut gemenele pe care le are cu soțul ei, scrie cancan.ro. Odată cu venirea pe lume a celor două micuțe, numărul copiilor lui Borcea creşte la nouă.

Gemenele au venit pe lume într-o clinică privată din București, însă Cristi Borcea nu poate fi fericit pe deplin deoarece nu-şi poate strange copilele în braţe fiind din nou în închisoare. Valentina mai are un copil cu Cristi Borcea, pe Milan, care are 2 ani și opt luni.

Valentina Pelinel s-a căsătorit civil cu Cristian Borcea pe 12 septembrie 2018. Chiar în ziua în care a avut loc cununia civilă s-a aflat și că vedeta este însărcinată cu gemeni. Nunta celor doi a avut loc pe 30 septembrie 2018 la Budapesta.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2019-03-01

TAGURI: borcea, copii, pelinel, nascut, ziua femeii
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
01 Mar 2019

Și când face din nou montă.....artificială? Ptr ca pe cale orală nu rămâne
ADINA
01 Mar 2019

Nu fiti rai, bravo ei ca si-a facut copiii doriti ...ca va ramane sau nu cu borcea e mai putin important... ea este o frumoasa si merita sa fie fericita...
FREACA MENTA
01 Mar 2019

NISTE TIGANI BORITI , FURACIOSI . NU MERITA SA II BAGI IN SEAMA . IAR OAMENI ALBASTRI CU GRADE DE LA DINAMO , IAU PUPAT SULA LUI LUI TIGANU . FACEAU AFACERI PE SPATELE STATULUI SI AL NOSTRU
BANI FARA NUMAR
02 Mar 2019

PARCA AVEA PLUMB IN SINGE , SULA ?
Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...