2018-12-16 03:20


De astăzi, 8 aprilie Vlad Petreanu prezintă “X-Press”, pe B1

 |  17:12
De astăzi, 8 aprilie  Vlad Petreanu prezintă “X-Press”, pe B1
VladPetreanu, cea mai nouă vedetă a postului B1, va realiza şi prezenta emisiunea “X-Press”,începând de vineri, 8 aprilie. Talk show-ul se va difuza de luni până vineri,în intervalul 16.00 – 17.00 şi va fi locul unde se vor dezbate şi analizatemele importante ale societăţii.

La “X-Press”, îşi vor găsi rezolvare problemelelegate de Codul Muncii, cele privitoare la alimentaţie ori sănătate publică.Nici chestiunile din politică un vor fi ocolite. „Vafi şi puţină politică, în măsura în care este la zi şi influenţează realmentepublicul. Nu e o emisiune cu partipriuri, la care invitaţii vin pentru că sunttrimişi de nişte partide”, a subliniat Vlad Petreanu.

Obiectivulemisiunii este să extragă din confruntarea unor oameni, prezenţi în platou(unul până la trei invitaţi), informaţii care să permită publicului săînţeleagă mai bine în ce ţară trăieşte. Temele controversate ale zilei sau alesăptămânii vor fi întoarse pe toate feţele, iar discuţia va fi precedată, încele mai multe cazuri, de un material filmat. „Este o oră de televiziune, încare avem materiale video felurite şi vor fi invitaţi oameni implicaţi înproblemele pe care le discutăm”, a mai precizat Petreanu.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639243-06-19
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...