2016-12-09 00:19

MONDEN


De ce a ajuns Zăvo la spital

 |  17:52
De ce a ajuns Zăvo la spital

Duminică la prânz, Oana Zăvoranu a ajuns la Spitalul Floreasca, însă îşi anunţa fanii că nu este nimic grav. “Bună, dragii mei! Ţin să vă anunţ că starea mea de sănătate s-a îmbunătăţit. Nu a fost nimic grav, o cădere de calciu. Dar mulţumesc bunului Dumnezeu că îmi este mai bine acum”, a scris Oana pe Facebook. Mai mult decât problemele de sănătate par să o preocupe cele de imagine, pentru că Zăvoranca îşi roagă cele câteva mii de fani să ia măsuri împotriva impostorului care a deschis un cont fals, pe site-ul de socializare, folosindu-se de numele ei. “Aş vrea să mă fac înţeleasă în legătură cu contul meu de Facebook. Mă deranjează că intruşii care se ocupă de falsificarea conturilor sunt nişte analfabeţi. Am un mesaj pentru ei: puneţi mai întâi mâna pe o carte, ori terminaţi-vă liceul!”, le-a transmis Oana.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639553-12-14

TAGURI: Oana zavoranu, spital, facebookComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Facebook ar lucra la o „unealtă” de cenzură „made in China” Compania Facebook ar lucra la o unealtă capabilă să cenzureze conținutul publicat pe rețeaua... 23 Noi 2016 | (0)
Efectele aplicației Facebook asupra bateriei telefonului Se știe de ceva vreme că aplicațiile rețelelor sociale, precum Facebook, pot avea un efect... 27 Noi 2016 | (2)