2017-01-21 19:25

MONDEN


De ce a fost trimis la închisoare nepotul lui Clark Gable

 |  16:47
De ce a fost trimis la închisoare nepotul lui Clark Gable

Clark Gable, nepotul celebrului actor hollywoodian cu acelaşi nume, a fost condamnat joi la 10 zile de închisoare, după ce a îndreptat o rază laser spre un elicopter al poliţiei locale care patrula deasupra Sunset Boulevard, a anunţat Curtea Superioară din Los Angeles. Tânărul în vârstă de 23 de ani, care s-a recunoscut vinovat, în decembrie, riscă totodată să fie plasat în regim de libertate condiţionată pentru trei ani.

În iulie 2011, Clark James Gable se afla într-un automobil cu un bun prieten, Maximilian Anderson, în jurul orei locale 22.00, pe Sunset Boulevard din los Angeles, în momentul în care un elicopter al poliţiei, aflat în misiune de patrulare, a survolat cartierul. Clark Gable a îndreptat spre cabina acelui elicopter o rază laser de culoare verde, emisă de un mic dispozitiv. Poliţiştii din elicopter i-au alertat pe colegii lor de la sol, care au descoperit în scurt timp locul de unde a fost emisă acea rază şi i-au arestat pe cei doi tineri. Tânărul a fost eliberat, pentru o cauţiune de 250.000 de dolari, şi a spus că acel dispozitiv cu laser i-a fost făcut cadou de mama lui, cu ocazia unei reuniuni de familie în statul Utah, pe 4 iulie.

Clark James Gable este fiul lui John Clark Gable (cunoscut drept Clark Gable II), al doilea copil al celebrului actor, născut pe 20 martie 1961, la patru luni de la moartea tatălui său, interpretul personajului Rhett Butler din filmul "Pe aripile vântului". Clark Gable a avut doi copii: o fiică nelegitimă, Judy Lewis, cu actriţa Loretta Young, şi John Clark Gable, cu a cincea lui soţie, Kay Williams.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639551-01-03

TAGURI: clark gable, inchisoareComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image