2019-01-19 11:00


De ce a renunţat Dana Războiu să se mute la Viena: “Sunt prea bătrână să încep o viaţă nouă şi prea tânără să mă pensionez!”

 |  17:47
De ce a renunţat Dana Războiu să se mute la Viena: “Sunt prea bătrână să încep o viaţă nouă şi prea tânără să mă pensionez!”

La mai puţin de un an de când a renunţat la televiziune şi a decis să părăseascăşi ţara în favoarea unor condiţii mai bune de viaţă, la Viena, Dana Războiu serăzgândeşte. Problemele de sănătate ale fiului ei cel mic au determinat-o peDana să caute sprijin la medicii din Austria, iar neajunsurile din spitaleleromâneşti au constituit motivul pentru care fosta vedetă de televiziune a fostla un pas să părăsească România. La puţin timp de când ne anunţa că şi-aînchiriat o casă la Viena şi era foarte încântată de traiul civilizat pe careîl ducea acolo, Dana se răzgândeşte şi decide să revină în televiziune.Consideră că mai are multe de spus în cariera ei şi, din moment ce fiul său sesimte mai bine, vedeta ne-a spus că este mult prea bătrână pentru a începe oviaţă nouă în altă ţară.

În aprilie anul trecut, Dana Războiu a decis să se retragă dinteleviziune, după o carieră de 15 ani, începând cu TVR şi terminând cu Kanal D,ultimul post de televiziune pentru care a prezentat principalul buletin de ştiri.Motivul invocat a fost nevoia de a oferi copiilor săi un sistem de sănătate maibun decât cel din România, iar pentru asta a hotărât atunci să se mute laViena. După aproape un an în care a gustat din plin traiul vienez şi a simţit căcivilizaţia de acolo o transformă într-un om mai bun, Dana s-a răzgândit. Aînchiriat o casă în capitala Austriei, câteva luni bune a oferit copiilor săiun trăi decent, dar cam scump, însă la începutul lui 2011 a decis că estetimpul să revină în televiziune. Dacă în iarnă, Dana Războiu ne declara căViena este tot ceea ce-şi doreşte pentru ea şi pentru copiii ei, însă întâmpinaprobleme serioase cu băiatul cel mare, Victor, care nu prea voia să renunţe la şcoalaromânească, iată că vedeta a renunţat, în cele din urmă, la străinătate. “Credcă sunt prea bătrână să încep o viaţă nouă şi prea tânără să ies la pensie!Marc (n.r. - fiul cel mic care a fost operat pe inimă, într-o clinică dinAustria) este bine acum! La sfârşitul anului am fost la control la Linz, laspitalul unde l-am operat şi aorta îi creşte normal. Riscul de refacere acoarctaţiei este minim!”, ne-a explicat Dana Războiu de ce a hotărât să revinăîn România.

Negociază cu trei televiziuni

Nu numai că a decis să renunţe la Viena şi să se întoarcă în România,dar Danei Războiu îi este dor de televiziune şi vrea să-şi reia cariera.Momentan, se află în negocieri cu trei posturi de televiziune, iar cel maiprobabil va opta pentru Realitatea TV. Vedeta este hotărâtă să revină lapupitrul ştirilor, însă doar cu condiţia de a avea suficient timp liber pentrucopiii ei. Îi lipseşte munca, însă, aşa cum declară în urmă cu câteva luni, îiplace mai mult să fie mamă decât prezentatoare de ştiri.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639234-03-30
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri

loading...