2017-01-21 15:23

MONDEN


De ce era să moară Angelina Jolie

 |  21:00
De ce era să moară Angelina Jolie

La 36 de ani, diva cântăreşte doar 43 de kilograme şi chiar dacă lumea spune că arată foarte rău atât de slabă, ea insistă să ia pastile pentru slăbit. Tocmai de aceea, Angelina a fost găsită fără suflare de Brad Pitt care a dus-o de urgenţă la spital, medicii făcând eforturi supraomeneşti pentru a-i salva viaţa.

Brad Pitt (48 de ani) a găsit-o pe iubita lui, Angelina Jolie (36 de ani), în stare în inconştienţă. Iniţial, actorul s-a speriat foarte tare pentru că aceasta nu respira şi a crezut că a murit, însă paramedicii sosiţi de urgenţă la faţa locului i-au confirmat că trăieşte. În stare foarte gravă, Angelina a fost dusă la spital, iar personalul medical a făcut eforturi supraomeneşti pentru a-i salva viaţa, după cum informează „National Enquirer“. Problemele care stau la baza stării precare de sănătate a celebrei actriţe sunt cauzate de dependenţa acesteia de pastilele de slăbit „Hoodia” care luate în mod exagerat pot cauza moartea.

Se vehiculează că această supradoză care a fost la un pas să o coste viaţa nu ar fi una singulară pentru Angelina Jolie, aceasta mai trecând prin astfel de episoade, însă niciodată atât de grave. Pastilele de slăbit africane combinate cu înfometarea au fost cât pe ce să înlăcrimeze milioane de fani din întreaga lume, ştirea că Angelina Jolie a fost la un pas de moarte făcând înconjurul mapamondului. Tot „National Enquirer“ a mai dat o ştire exclusivă despre Angelina Jolie în iulie când a titrat pe prima copertăcă actriţa a pierdut o sarcină şi trece printr-o depresie groaznică din cauza acestui trist eveniment.

Tot Brad Pitt ar fi fost cel care a găsit-o atunci într-o baltă de sânge, Angelina plângând şi implorându-l să-i salveze copilul, însă mai apoi au apărut zvonuri care au infirmat acest incident şi au clarificat ideea că actriţa era în perioada menstruaţiei şi s-a panicat crezând că a pierdut o sarcină. Se pare că tabloidul „National Enquirer“ este pornit pe Angelina pentru că în urmă cu o lună a dat iar pe copertă o ştire despre ea în care susţineau că aceasta râvneşte la bărbatul lui Jennifer Aniston, Justin Theroux. Se pare că Angelina l-ar fi invitat pe Justin la cină şi i-ar fi oferit chiar un rol într-unul dintre filmele sale, însă Jennifer a avertizat-o să-l lase în pace pe iubitul ei.

Dependentă de droguri?

S-ar părea că Angelina Jolie a avut şi probleme cu drogurile în tinereţe, după cum susţinea un alt tabloid străin anul trecut, citând un bărbat care s-a recomandat a fi fost furnizorul de cocaină şi heroină al actriţei. Acesta a declarat că s-a întâlnit cu Angelina în 1997, pe când ea avea 21 de ani, şi a cumpărat de la el cocaină şi heroină, iar mai apoi a devenit clientă fidelă şi cheltuia de fiecare dată 100 de dolari pentru jumătate de gram de cocaină şi 10 grame de heroină. Angelina a fost întotdeauna foarte deschisă în privinţa trecutului ei şi a recunoscut că în jurul vârstei de 20 de ani a avut tendinţe suicidale. A spus că era extrem de frustrată, fascinată de moarte şi se tăia destul de des cu cuţitul, însă viaţa i s-a schimbat de când a început să se implice în campaniile umanitare, motiv pentru care a şi fost numită Ambasador UNICEF.

Este piele şi os

La 1,72 metri înălţime, Angelina cântăreşte doar 43 de kilograme şi recunoaşte că dietele vegetariene erau să o coste viaţa. „De multe ori glumesc şi zic că friptura mare, în sânge, este secretul frumuseţii mele. Serios vorbind, iubesc carnea roşie. Am fost vegetariană pentru mult timp şi asta aproape m-a ucis. Mi-am dat seama că eram subnutrită. Simţeam că nu mă hrănesc suficient de bine“, a declarat Angelina Jolie anul trecut, însă silueta nu i s-a rotunjit între timp, ba din contră. Este piele şi os, însă acest lucru nu pare să o deranjeze şi susţine că îi place ce vede în oglindă.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639269-03-12

Mai multe imagini:
De ce era să moară Angelina Jolie
zoom

TAGURI: angelina_jolie, brad_pitt, moara, spital, supradoza, droguri, pastile_de_slabitComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image