2017-01-22 12:11

MONDEN


De ce macho-manii au spus pa-pa Acasă TV?

 |  21:00
De ce macho-manii au spus pa-pa Acasă TV?

S-au făcut mari şi au plecat de-Acasă. Ani la rând au jucat roluri de cuceriţi şi cuceritori, însă după o vreme s-au săturat să frângă inimile colegelor de platou şi pe ale doamnelor din faţa televizorului şi nevăzuţi au fost. Dacă Denis Ştefan a revenit pe micile ecrane în rol de băiat rău la Antena 1, Viziru se pregăteşte să revină în muzică, iar Bordeianu a renunţat la telenovele.

„Lacrimi de iubire”, „Iubire ca-n filme”, „Inimă de ţigan”, „Regina” sunt trei dintre telenovelele de mare succes produse de Mediapro în care Lucian Viziru a jucat câţiva ani la rând. La acestea se adaugă şi postul de prezentator al emisiunii „Poveştiri adevărate”, unde a prestat circa un an, însă fostul macho-man de la Acasă TV nu vrea să mai audă de postul care l-a făcut celebru şi nici de telenovelele filmate pe bandă rulantă. „Nu mă mai întorc acolo nici pentru 10 miliarde de euro!”, a declarat Lucian Viziru în „Conferinţa de presă” de la Antena 2, detaliind îndârjirea: „Cei de la PR făceau pe intermediarii, nu ne lăsau niciodată să intrăm în legătură directă cu voi, presa. Nu puteam să cânt, aveam prea puţin timp la dispoziţie să fac ce vreau. Nu aveam voie să mă duc la spectacole, spre exemplu, am avut unul singur la Craiova. Nu am luat amendă pentru el, dar nici uşor nu mi-a fost. Nu mă lăsau să mă duc nici la meciurile Stelei, pentru că trebuia să muncim”.

Şi actorulDan Bordeianu a fost foarte mediatizat pe vremea când presta la Mediapro, mai ales că s-a aflat o perioadă şi într-o relaţie, intens promovată şi ea, cu Adela Popescu. A bifat şi el toate producţiile care includ „iubire” în titlu, însă la finalul relaţiei cu blonda mai sus amintită a ieşit din atenţia publicului telenovelist. Nu regretă nici o secundă acest aspect, ba chiar este fericit de alegerea făcută: „Eu am avut recordul de 32 de secvenţe înregistrate pe zi. Orice om de film care aude chestia asta e pe jos, râde sau plânge. Filmezi 10, 15, 20 de ore şi nu mai eşti capabil să-ţi faci meseria de actor. Eu nu puteam să spun nu. Mediatizarea relaţiei cu Adela Popescu a dăunat. Nu m-a sunat nici un ziarist niciodată pentru că nu am avut o relaţie directă cu presa. Era un PR care se ocupa de mine. Când mă mai sună acum câte un ziarist, sunt emoţionat”.

Surprinzător spre şocant, pentru fanele înfocate obişnuite să-i vadă pieptul dezgolit în telenovele cu multă iubire, Denis Ştefan a renunţat şi el la Mediapro. „Iubire şi onoare”, „Aniela”, „Regina”, „Inimă de ţigan”, „Daria, iubirea mea” au fost câteva dintre producţiile în care a jucat sexy-actorul, devenit omul rău în „Narcisa Sălbatică”, serial difuzat la Antena 1. S-a vehiculat ideea că lipsa de promovare l-a făcut să plece de la Mediapro, în prim-plan acum fiind Radu Vâlcan, iar Denis n-a suportat să fie pus pe locul doi. „Un actor se duce acolo unde este dorit, în funcţie de ofertele care i se fac, e o piaţă liberă. Eu sunt un actor profesionist, iar asta înseamnă că voi lua întotdeauna deciziile cele mai bune legate de meseria mea. Plecarea mea de la Mediapro e o decizie de business, asta implică şi financiar, nu are alte conotaţii. E o bucurie pentru un actor să schimbe registrul, nu se plafonează, se reevaluează pe sine. În ultimii doi ani am jucat numai rol pozitiv, iar acum joc un personaj negativ, complex, care îmi place foarte mult”, ne-a declarat Denis.

Şi „Garcea” a fugit mâncând pământul

„Vreau să nu mai fiu nevoit să filmez 16 ore pe zi, să încerc să fac umor la ora 2.00 noaptea, pentru că a doua zi nu am filmare, că nu prevede bugetul. Oamenii munceau şi plecau acasă la 12 noaptea, la unu, a doua zi dimineaţă se trezeau la 6.00 ca să fie la 8.00 pe platou, ca să filmeze din nou până la ora 1.00. Pentru că este bandă rulantă. Mult şi ieftin, să ne umplem buzunarele. Nu poţi să accepţi aşa ceva şi de asta am şi plecat. Faptul că făceam numai «Vacanţa Mare» mă limita la un moment dat. Aveam o mie de proiecte în cap, o mie de alte seriale, o mie de alte personaje noi”, a explicat Mugur Mihaescu ruptura de Mediapro, din urmă cu câţiva ani.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639259-10-03

Mai multe imagini:
De ce macho-manii au spus pa-pa Acasă TV?
zoom
De ce macho-manii au spus pa-pa Acasă TV?
zoom
De ce macho-manii au spus pa-pa Acasă TV?
zoom
Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image