2017-01-20 16:01

MONDEN


De ce s-a lăsat Dan Cruceru de fumat

 |  21:00
De ce s-a lăsat Dan Cruceru de fumat

Prezentatorul Poveştirilor Adevărate” de la Acasă TV, Dan Cruceru, a devenit în urmă cu câteva săptămâni tată pentru prima dată. Acesta a recunoscut că la început, el şi soţia au fost părinţi nepricepuţi, însă cu timpul lucrurile au intrat în normal. Dan ne-a mărturisit la ce a fost nevoit să renunţe, odată cu naşterea micuţei Sophia.

“De când s-a născut fetiţa mea am fost nevoit să renunţ la unele tabieturi. De exemplu, m-am lăsat de fumat. Este anormal să-ţi iei copilul în braţe şi să miroşi a ţigară. Am făcut şi fac eforturi foarte mari pentru ca ea să nu simtă acest miros. Pe de altă parte, dimineaţa, îmi plăcea să-mi beau cafeaua liniştit şi să citesc presa. Acum, beau cafeaua în camera Sophiei, discutând cu ea şi jucându-ne. Apoi, am spus stop! ieşirilor în oraş. Dacă înainte eu şi Cristina ieşeam în oraş destul de mult, acum e o minune când reuşim să mai fugim până la un film. Să nu mă înţelegeţi greşit, nu mă plâng. Spun doar că vieţile noastre s-au schimbat radical, au dispărut unele lucruri frumoase, dar au apărut altele de o mie de ori mai frumoase. Evident, ne mai şi dorim un copil! Într-adevăr, este foarte greu să-l creşti şi ne-am şi speriat la început, cu Sophia Maria, că nu eram nişte părinţi pricepuţi. Am învăţat, însă, şi acum suntem foarte fericiţi. Cred că peste vreun an ne apucăm de încă un copil, poate baieţel, de data asta”,ne-a povestit Dan.

Dacă ascunzi gunoiul sub preş, nu va fi bine

În urmă cu câteva zile, realizatorul tv a acceptat să semneze petiţia pentru adoptarea unei legi împotriva violenţei în familie, campanie demarată de Acasă TV. “Eu, unul, nici măcar nu-mi imaginez că aş putea face asta vreodată. Cei care îşi lovesc însă iubitele cred că sunt nişte oameni foarte limitaţi. Atât intelectual, cât şi educaţional. Asta chiar dacă unii dintre ei au şi cinci facultăţi. Cred că sunt nişte oameni lipsiţi de argumente, de răbdare, de înţelegere şi preferă să aleagă soluţia simplă, bătaia. Cred că o femeie ar trebui să plece imediat din căminul conjugal dacă iubitul a lovit-o. Din păcate, de multe ori, sunt şi copii la mijloc, iar femeile se sacrifică de dragul lor, pentru binele copiilor, cum se spune. Eu cred că dacă ascunzi gunoiul sub preş, nu va fi mai bine. La un moment dat, acel copil “protejat” va afla şi s-ar putea să o acuze tot pe mamă, deşi doar ea este victima. Tocmai asta îşi propune campania noastră: o lege specială care să protejeze real victima şi să pedepsească exemplar agresorul”, este de părere Dan Cruceru.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639265-08-01

TAGURI: cruceru, fumatComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image