2018-12-13 14:08


De ce se tem vedetele?

 |  21:00
De ce se tem vedetele?

De cele mai multe ori, femeile sunt numite reprezentante ale sexului slab, iar vedetele nu fac nici ele excepţie. De la cântăreţe la actriţe şi de la prezentatoare tv la „iepuraşi” Playboy, frumoasele showbizului autohton au propriile fobii. Câteva dintre ele au dezvăluit de ce anume le este frică cel mai tare.

Andreea Spătaru

Câştigătoare a titlului de Miss Playboy în urmă cu doi ani, Andreea Spătaru nu are în întuneric un prieten deloc de încredere. Mai mult, blondina este chiar îngrozită de lipsa luminii. Se pare că problemele încep seara. „Dacă rămân singură acasă, dorm cu lumina aprinsă. Îmi este foarte teamă şi dacă nu este întuneric, trec mai uşor peste această frică. Nu este deloc plăcut”, a declarat  Spătaru.

Ilinca Vandici

În copilărie, vedeta tv Ilinca Vandici a avut parte de momente de groază atunci când sora ei mai mare a fost la un pas de a o îneca în mare. Chiar dacă anii au trecut, totuşi Ilinca se teme în continuare de apă. “De câte ori intru în apă îmi vin în minte imaginile de atunci. Eram la mare şi mă aflam în apă cu sora mea. Într-o secundă am simţit cum mă bagă cu totul în apă unde m-a ţinut mai bine de un minut. În tot acest timp am încercat să-mi ţin respiraţia. Evident, au ajuns şi salvamarii, care mi-au acordat primul ajutor”, povesteşte Ilinca Vandici

Julia Chelaru

Interpreta Julia Chelaru are anumite sechele din copilărie. Este vorba de un episod deloc fericit, care a marcat-o pe viaţă şi pe care nu l-a putut uita niciodată. „Eram în clasa a V-a, ajunsesem acasă de la şcoală şi adormisem. A început un cutremur şi ai mei m-au trezit în timpul desfăşurării acestuia. Am rămas marcată”, povesteşte cântăreaţa. Astfel că, fricoasa Julia spune că nu este deloc admiratoare a apariţiilor televizate ale „profesorului” Hâncu.

Anamaria Prodan

Altă vedetă, altă fobie. Deşi nu a arătat nici o reţinere în a se dezbrăca şi a-şi arăta formele în faţa unei ţări întregi, Anamaria Prodan este de-a dreptul îngrozită de şobolani. Această teamă o are de pe vremea când locuia în Statele Unite: „În China Town, după barăcile vânzătorilor, am văzut pisici alergând. Apoi am realizat că erau şobolani uriaşi”. Îmbrăţişând de ceva vreme cariera de impresar de fotbalişti, Anamaria trebuie să fie foarte atentă. Nu de alta, dar în fotbalul românesc există foarte mulţi şobolani, unii dintre ei chiar foarte mari.

Anda Adam

O altă vedetă care trăieşte uneori cu frica în sân este  Anda Adam, care  se teme de gândaci. Şi nu numai. Cântăreaţa nu agreează deloc nici „compania” libelulelor sau pe cea a păianjenilor: „Am fobie de insecte. Îmi este îngrozitor de frică de libelule, gândaci, greieri şi păianjeni, îmi vine s-o iau la goană când le văd. Ceva mai puţin mă tem de ţânţari ori muşte”. Insectele care vor să o atace pe temătoarea Adam trebuie să fie însă atente. Extrem de drăgăstos şi de protector, Victor Slav este foarte vigilent şi va face orice pentru a-şi proteja iubita.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639265-06-04

Mai multe imagini:
De ce se tem vedetele?
zoom
De ce se tem vedetele?
zoom
De ce se tem vedetele?
zoom

De ce se tem vedetele?
zoom
loading...





Comenteaza pe facebook




Comenteaza pe site


Random image



Ultimele stiri






loading...