2017-01-23 16:51


De ce se teme Anna Lesko

 |  21:00
De ce se teme  Anna Lesko

Anna Lesko este recunoscută ca unul dintre personajele mondene „deosebite”, care reuşeşte să şocheze prin modul ei de a se comporta şi, mai nou, prin felul în care se îmbracă, lucru care o face mai specială. Cu toate acestea, interpreta este prietenoasă şi ştie cum să se facă plăcută de cei din jurul său.

Se spune că bărbaţii au idei preconcepute despre moldovence, acestea fiind considerate femei frumoase, care obţin mereu ceea ce vor. Anna Lesko are o părere clară despre aceste preconcepţii: „M-am luptat pentru mine ca individ, ca artist şi cetăţean, să fac ceva, să ajung undeva. Sunt un om pus pe treabă şi nu stau să mă gândesc ce zice unul sau altul despre cei din jurul meu sau despre moldovence, în particular. Nu aş putea eu influenţa părerea românilor despre moldovence. Fiecare este dator să se pună în lumină pe sine, ca personalitate distinctă”, spune Anna.

Cât mai departe de farmece şi blesteme

Fiind persoană publică, Anna a întâlnit tot mai des oameni care au tendinţa să o înlăture, din invidie sau din complexe de inferioritate. Vedeta declară că au existat situaţii în care s-a simţit prost în faţa unui bărbat. Mai mult, aceasta a povestit de ce anume se teme cel mai tare pe lumea asta. „Mi-e frică de oamenii care poartă măşti. Mai precis, mi-e frică de momentul în care se dă jos masca... mai ales când nu ai ştiut că există. Atunci se produc cele mai mari dezamăgiri şi rupturile care intervin pot fi definitive. De asemenea, când am necazuri, merg să mă rog la moaştele Sfântului Ciprian”, spune ea. Anna se referă la mâna Sfântului Ciprian, care se află în Biserica Zlătari, din centrul Capitalei, şi despre care se spune că dezleagă farmece şi blesteme. Un alt lăcaş de cult la care Anna se reculege se află tot în centrul Bucureştiului, pe Dorobanţi, iar când are mai mult timp la dispoziţie, spune că merge şi la mânăstiri.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639268-10-25

TAGURI: Anna Lesko, temere, farmece, masti, blestemeComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random image