2018-12-13 11:36


De Paşte B1 dezvăluie amănunte de culise despre nunta regală

 |  18:12
De Paşte B1 dezvăluie amănunte de culise despre nunta regală

B1 întâmpină Paştele cu emisiuni şi filme de sărbătoare.În Vinerea Mare, de la ora 21.00, este programată o ediţiespecială a emisiunii „Nemuritorii”,în cadrul căreia actriţa Stela Popescu va dezvălui secretele împliniriispirituale şi profesionale. Cele mai importante mistere şi miracole ale Biblieisunt descifrate în cadrul unui documentar pasionant, „Secretele Bibliei”, difuzat în două părţi (vineri, 22 aprilie, ora 23.00 şi sâmbătă, 23 aprilie, de la 23.30). Pentru sâmbătă, 23 aprilie, de la ora 14.00,“Săptămâna mondenă” a pregătit o ediţie de colecţie. Patru mame celebre –Roxana Iliescu, Bianca Brad, Sanda Ladoşi şi Iuliana Marciuc s-au întâlnit încurtea celei din urmă, unde au vopsit ouă şi au discutat foarte serios desprecum se face educaţia celor mici. În ediţia de Paşte, invitatul SandeiNicola este un călugăr ortodox din generaţia “cu cheia de gât”. Duminică, 24 aprilie, la ora 12.00, la “Generaţia cu cheia de gât”, părintele Alexie vorbeşte despreiertare, carierism, condiţia femeii în societatea modernă, despre beneficiileşi capcanele internetului.

Înprima zi de Paşte, Mihai Mărgineanuşi Cătălin Neamţu asigură trei ore de distracţie maximă, în ediţia specială „Bazar Bizar”, de la ora 16.00. Weekendul23 – 24 aprilie vine cu două filme de senzaţie. Drama britanică “Enigma” (difuzată sâmbătă, de la ora 21.00) prezintă o Kate Winslet surprinzătoare. Celebrul“Trafic” al lui Steven Soderbergh,film câştigător a patru premii Oscar şi două Globuri de Aur, se va difuza duminică, 24 aprilie, la ora 21.00.

Luni, 25 aprilie, încadrul unei ediţii de sărbătoare a producţiei “Evenimentul zilei”, moderată de Robert Turcescu şi Ion Cristoiu,B1 face o incursiune captivantă într-o lume de poveste, prin intermediuldocumentarului “William şi Kate – înculisele nunţii regale”. Ca o avanpremieră la fastuoasa ceremonie care vaavea loc la Londra, pe 29 aprilie, B1 vă oferă informaţii de ultimă oră dinculisele celui mai important eveniment al anului.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639243-11-17
loading...





Comenteaza pe facebook




Comenteaza pe site


Random image



Ultimele stiri






loading...