2018-07-20 19:47


Decorată de Iohannis la 70 de ani! La mulți ani, Stela Popescu!

 |  13:29
Decorată de Iohannis la 70 de ani! La mulți ani, Stela Popescu!

Presedintele Klaus Iohannis a decorat-o, luni, pe actrita Stela Popescu, cu Ordinul National "Steaua Romaniei", pentru "dragostea si talentul" de care a dat dovada in promovarea artei teatrale, distinctia fiind acordata chiar in ziua in care artista implineste varsta de 80 de ani.

Potrivit decretului, presedintele a acordat aceasta decoratie "in semn de inalta apreciere pentru remarcabilele interpretari artistice sustinute pe cele mai importante scene din tara, pentru dragostea si talentul de care a dat dovada in promovarea artei teatrale, prin care a incantat numeroase generatii de spectatori".

Doamna Teatrului de Revista "Constantin Tanase" din Capitala este renumita mai ales pentru cuplete celebre pe care le-a facut de-a lungul anilor alaturi de nume mari ale scenei romanesti, precum Stefan Banica si Alexandru Arsinel.

Actrita Stela Popescu sarbatoreste implinirea a 80 de ani, luni, de la ora 18.00, pe scena Palatului National al Copiilor, in spectacolul aniversar "Stela Popescu si prietenii ei".


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-12-21

TAGURI: decoratie, iohannis, stela popescu

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


MARIAN BUCURESTI
22 Dec 2015

70 de ani de munca!are 80 si spunem LA MULTI ANI!
MARIA
23 Dec 2015

Cit de P>R>O>S>T> poti fi sa scri ca "D-na S.P la 70 de ani"in titlu sa scri asa ceva chiar daca ulterior te-ai corectat!!!
FRANARU
23 Dec 2015

Mai prost ca omu de zapada!
KOSTAS
27 Dec 2015

Te rog nu jigni omul de zapada,nu merita pentru asemenea specimene
Random imageUltimele stiri

Apa Nova