2018-10-19 01:26


Decorată de Iohannis la 70 de ani! La mulți ani, Stela Popescu!

 |  13:29
Decorată de Iohannis la 70 de ani! La mulți ani, Stela Popescu!

Presedintele Klaus Iohannis a decorat-o, luni, pe actrita Stela Popescu, cu Ordinul National "Steaua Romaniei", pentru "dragostea si talentul" de care a dat dovada in promovarea artei teatrale, distinctia fiind acordata chiar in ziua in care artista implineste varsta de 80 de ani.

Potrivit decretului, presedintele a acordat aceasta decoratie "in semn de inalta apreciere pentru remarcabilele interpretari artistice sustinute pe cele mai importante scene din tara, pentru dragostea si talentul de care a dat dovada in promovarea artei teatrale, prin care a incantat numeroase generatii de spectatori".

Doamna Teatrului de Revista "Constantin Tanase" din Capitala este renumita mai ales pentru cuplete celebre pe care le-a facut de-a lungul anilor alaturi de nume mari ale scenei romanesti, precum Stefan Banica si Alexandru Arsinel.

Actrita Stela Popescu sarbatoreste implinirea a 80 de ani, luni, de la ora 18.00, pe scena Palatului National al Copiilor, in spectacolul aniversar "Stela Popescu si prietenii ei".


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-12-21

TAGURI: decoratie, iohannis, stela popescu
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


MARIAN BUCURESTI
22 Dec 2015

70 de ani de munca!are 80 si spunem LA MULTI ANI!
MARIA
23 Dec 2015

Cit de P>R>O>S>T> poti fi sa scri ca "D-na S.P la 70 de ani"in titlu sa scri asa ceva chiar daca ulterior te-ai corectat!!!
FRANARU
23 Dec 2015

Mai prost ca omu de zapada!
KOSTAS
27 Dec 2015

Te rog nu jigni omul de zapada,nu merita pentru asemenea specimene
Random imageUltimele stiri


loading...