2017-01-20 12:19

MONDEN


Delia Antal, gest de caritate în memoria bunicii sale

 |  16:25
Delia Antal, gest de caritate în memoria bunicii sale

Actriţa şi regizoarea filmului DORA, Delia Antal, a venit în ţarăde Crăciun. După ce a petrecut o zi în casa părinţilor săi, la Zalău, Delia a plecat la Ciutelec, în satul bunicii sale, acolo unde îşi petrecea vacanţele în copilărie. Nici măcar Crăciunul de la Londra, unde trăieşte de 7 ani, nu s-a comparat cu reîntoarcerea la tradiţii şi la amintirile din copilărie.

Pentru Delia Antal, Crăciunul a avut un farmec aparte la Ciutelec, în satul bunicii sale. Ea a continuat astfel tradiţia începută de bunica sa, aceea de a-i vizita pe bătrâneii de la căminul din Ciutelec. Emoţionată şi cu ochii plini de lacrimi, actriţale-am împărţit cadouri tuturor bătrânilor de la căminul din Ciutelec, a stat de vorbă cu fiecare în parte şi nu se mai dădea plecată de acolo.

“Am fost enorm de emoţionată,pentru că am făcut acest gest în memoria bunicii mele, şi de fiecare dată când vorbeam cu câte o bătrânică de la cămin, parcă o vedeam pe bunica şi îmi dădeau lacrimile. Îmi era foarte greu să mă abţin pentru că şi ele se emoţionau, chiar au plâns multe dintre ele, m-au binecuvântat şi mă ţineau de mână, nu îmi mai dădeau drumul, unele parcă simţeau ce simt şi eu. O vorbă bună contează mai mult decât orice pe lume! Nu se aşteptau să îi viziteze cineva chiar în ziua de Crăciun, pentru mine a fost o zi magică, într-adevăr un Crăciun caîn basme!”, povesteşte Delia, cu ochii în lacrimi. “Chiar înainte de a vizita azilul de bătrâni am mers la biserică, apoi la cimitir la bunica mea, să spun o rugăciune şi să o sărut/îmbrăţişez în imaginaţia mea.

Ştiu că ea a simţit acest lucru şi pentru că ea ştia cât de mult îmi plăcea mie să ningă de Crăciun, chiar în momentul în care am ajuns la mormântul ei, a început ninsoarea, cu fulgi mari şi pufoşi. Imediat cum am părăsit mormântul, ninsoarea s-a oprit! Incredibil,dar adevărat!”, a mai mărturisit Delia Antal care a fost invitată recent în Italia, la Roma, unde a participat la un eveniment de caritate destinat copiilor, “The Children for Peace”, invitatul special al galei a fost binecunoscutul artist Michael Bolton. De altfel, Delia Antal, nu este deloc străină de actele de caritate, căci a donat banii strânşi din vânzările cărţii “DORA”la Londra, unei organizaţii de copii din Pakistan.

Face Revelionul într-o staţiune exclusivistădin Elveţia

“Sunt foarte norocoasă, de Revelion voi fi în Gstaaad în Elveţia, cu un grup mare de prieteni cu care am fost şi la Gală “The Children for Peace” de la Roma. Gstaaad este cea mai exclusivistăstaţiune de schi din lume şi preferata familiei regale din Anglia. Am auzit că este foarte mică staţiunea şi foarte greu să faci o rezervare. Turiştii se ştiu deja între ei, pentru că ani la rând merg constant acolo, şi ei au prioritate. Este prima dată când voi merge în Gstaaad şi sunt foarte fericită şi curioasă”, povesteşte Delia Antal, care şi-a pregătit deja ţinuta pentru seara de Revelion. “Îmi plac ţinutele clasice, şi având în vedere că Gstaaad este o staţiune de cel mai înalt nivel am să îmbrac ceva adecvat, am să aleg între o rochie Chanel şi una de la Bleumarin”, a mai adăugat actriţa, care va intra în noul an cu cardul American Express la purtător, în loc de bacnote, asta pentru a respecta tradiţia de a avea bani în buzunar la cumpănadintre ani!

În 2012 îşi doreşte să termine filmul în care joacă cu Armand Assante

Cât despre aşteptările pe care le are de la noul an, Delia Antal îşi doreşte ca 2012 să-i aducă recunoaşterea profesională şi filmul său, “DORA”, să fie distribuit peste tot. “Ştiu că 2012 va fi un an foarte bun pentru mine, din toate punctele de vedere. Îmi doresc ca filmul “DORA”să fie distribuit în cinematografe şi actorii să fie răsplătiţi cu diferite premii. Mama, tata şi nepoţica mea, Ioana, sunt şi ei actori în “DORA”şi abia aştept să îi văd pe covorul roşu. Foarte mulţi dintre actori vin din teatru şi este primul lor film, şi îmi doresc mult să îi fac fericiţi şi împliniţi. Am o enormă bucurie în suflet când pot să aduc zâmbetul pe buzele celor din jurul meu şi să-i fac fericiţi, aceasta este împlinirea mea!”, spune actriţa, care îşi doreşte ca în 2012 să termine şi filmul în care joacă cu Armand Assante, “Chekhov’s Bear”, care este acum în pregătiri de producţie. De altfel,caorice actriţă devotată carierei, Delia Antal îşi doreşte să muncească cât mai mult şi să joace în filme de succes în care să deţină rolurile principale. Delia Antal se va implica în continuare şi în producţia de filme şi v-a lansa diferite campanii de sponsorizare şi investiţii în filmele pe care le va produce. Şi pentru că este o fire sensibilă se va implica şi în ajutorarea copiilor şi bătrânilor nevoiaşi din România.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639269-06-13

Mai multe imagini:
Delia Antal, gest de caritate în memoria bunicii sale
zoom
Delia Antal, gest de caritate în memoria bunicii sale
zoom

TAGURI: delia antal, armand assante, caritate, crăciun, bunica, doraComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

ANDREEA
30 Dec 2011

Asa simte un om cu sufletul bun, sa ajute si pe cei care au nevoie mai multa, pentru ca pentru ei conteaza foarte mult clipa de fericire. Bravo Delia si mult succes in continuare!!!

Adauga un comentariu

Random image