2017-01-20 03:39

MONDEN


Delia Antal: Iri a fost inexistent pentru mine!

 |  21:00
Delia Antal: Iri a fost inexistent pentru mine!

Prietena mai mult sau mai puţin apropiată Monicăi ex-Columbeanu, având în vedere că acum locuiesc pe continente diferite, Delia Antal, a reuşit să stârnească furia milionarului în casa căruia obişnuia să facă baie în jacuzii. Irinel a luat foc în momentul în care blonda care locuieşte acum la Londra a îndrăznit să-i ia apărarea prietenei sale în scandalul post divorţ, acesta invocând ideea că Delia a fost la un pas să ajungă în patul lui. Pe de altă parte, blonda ne-a declarat că ea a avut tot timpul o relaţie civilizată cu Irinel, ca acesta a fost mereu politicos cu ea, însă l-a suportat doar pentru că era soţul Monicăi.

„Irinel a fost tot timpul inexistent pentru mine!”, ne-a spus Delia Antal, o tânără originară din Transilvania, cu un trecut dubios după cum afirma chiar ea şi aflată de multe ori în pragul sinuciderii, din cauza greutăţilor întâlnite pe parcursul afirmării sale ca actriţa la Londra. Blonda care a lansat recent o carte, “Dora”, şi care se pregăteşte de filmările unei producţii în care îl va avea partener pe Armand Assante, susţine că l-a suportat pe Irinel în preajma ei datorită prieteniei pe care o avea cu Monica: “Eu cu acest om nu am avut absolut nimic! Nici un fel de prietenie! Am avut respect pentru el şi atât. Şi el a fost foarte politicos cu mine, întotdeauna, distant, nu mi-a spus nimic în legătură cu prietenia dintre mine şi Monica. Noi doi nu am avut niciodată nici o legătură, în afara faptului că eram prietenă cu soţia lui la momentul acela. De Crăciun aş putea să-i dăruiesc cartea scrisă de mine, însă mă îndoiesc că ar fi pasionat de asemenea cărţi. Mă abţin să spun mai multe! În schimb, Monica a citit cartea mea şi i-a plăcut foarte mult. A văzut şi filmul când a venit ultima dată în România şi m-a felicitat!”, ne-a declarat Delia.

“Visez şi eu la un bărbat ca mr. Pink!”

În timp ce s-au găsit multe voci care să ironizeze relaţia dintre Moni şi noul ei iubit, vestitul chinez, din cauza diferenţei de înălţime, de statut social dintre ei, Delia Antal susţine că este bărbatul ideal. “Doresc tuturor femeilor din lume să găsească un om ca el, inclusiv mie. Este un bărbat genial, special, dar o s-o las pe Monica să spună mai multe despre el dacă va dori acest lucru.

De ce s-a certat cu Irinel

Din dorinţa de a-i lua apărarea Monicăi, care  a suferit foarte mult atunci când Iri a fost surprins cu două blonde în jacuzzi, Delia a stârnit furia lui Columbeanu, milionarul intervenind telefonic, la Cancan TV: “Tu ştii foarte bine că era să fii tu primul motiv de divorţ. Să nu vorbim despre episodul din jacuzzi care o include şi pe ea. Mai bine povesteşti tu ce s-a întâmplat la Londra ca să nu povestesc eu despre tine. Ce opţiune iei? Eu prefer să ascund ce era la Londra. Că e mai interesant ce s-a întâmplat la Londra decât la Izvorani! Dacă ai curajul să începi să vorbeşti de jacuzzi, inclusiv de patul japonez, să ai măcar acum înţelepciunea să duci discuţia către Londra. Dacă tot vorbeşti de suferinţă, de ce n-ai suferit când i-ai cerut un vibrator şi eu eram singurul din casă? Nu am fost de acord de la bun început, i-am spus că nu e bine să se încurce cu o fată pe care eu am mirosit-o de la mulţi kilometri sau mile. Ai mare grijă. Eu n-o să merg mai departe, dar întreb: ce căutaţi voi goale la mine în casă? Una a fugit speriată de ceea ce a văzut în jacuzzi".


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639266-02-26

TAGURI: irinel columbeanu, delia antalComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image