2016-10-27 14:03

MONDEN


Delia Matache a fost arestată

 |  16:01
Delia Matache a fost arestată

Delia Matache a avut parte de o întâmplare neplăcută într-una dintre zilele acestea. Ea se află în prezent în Asia, unde petrece o vacanţă de vis alături de iubitul ei, Răzvan Munteanu. Frumoasa blondă a fost arestată pe poliţiştii din Laos, pentru că  a fost prinsă fără actele de identitate asupra ei. Artista s-a rătăcit la un moment dat de partenerul ei, astfel că, în încercarea de a-l găsi, a atras atenţia organelor de ordine, care au şi dus-o la secţie. Cu toate că a încercat să explice că este turistă, Delia nu a reuşit să îi înduplece pe poliţişti, care nu i-au dat drumul decât după ce Răzvan s-a prezentat la secţie cu actele „inculpatei“, potrivit click.ro.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639551-07-07

TAGURI: Delia Matache, vacanta, arestata, politie, acteComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Vânzările de city break-uri au crescut cu 30%. Ce destinații preferă românii și cât costă o mini-vacanță City break-urile în marile orașe europene sunt tot mai căutate în această toamnă, potrivit... 19 Oct 2016 | (0)
Vasile Blaga, la Secția 1 de Poliție din Capitală Vasile Blaga a venit luni dimineaţa, la Secția 1 de Poliție din Capitală, pentru a respecta... 10 Oct 2016 | (1)