2016-12-09 15:48

MONDEN


Delia Matache a fost arestată

 |  16:01
Delia Matache a fost arestată

Delia Matache a avut parte de o întâmplare neplăcută într-una dintre zilele acestea. Ea se află în prezent în Asia, unde petrece o vacanţă de vis alături de iubitul ei, Răzvan Munteanu. Frumoasa blondă a fost arestată pe poliţiştii din Laos, pentru că  a fost prinsă fără actele de identitate asupra ei. Artista s-a rătăcit la un moment dat de partenerul ei, astfel că, în încercarea de a-l găsi, a atras atenţia organelor de ordine, care au şi dus-o la secţie. Cu toate că a încercat să explice că este turistă, Delia nu a reuşit să îi înduplece pe poliţişti, care nu i-au dat drumul decât după ce Răzvan s-a prezentat la secţie cu actele „inculpatei“, potrivit click.ro.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639551-07-07

TAGURI: Delia Matache, vacanta, arestata, politie, acteComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

DNA anchetează abuzurile sindicaliştilor din MAI De câteva zile, procurorii DNA anchetează privilegiile acordate prin ordin MAI sindicaliştilor... 21 Noi 2016 | (5)
Poliția Română pentru PUTEREA: alerta cu cadouri microcipate este FALSĂ! Un „glumeț” s-a gândit să le facă un „pustiu de bine” celor care își promovează... 30 Noi 2016 | (0)