2017-01-20 01:27

MONDEN


Demi Moore a fost externată. Află adevăratul motiv pentru care a ajuns la spital!

 |  15:53
Demi Moore a fost externată. Află adevăratul motiv pentru care a ajuns la spital!

Actriţa Demi Moore a fost externată din spitalul Sherman Oaks din California unde a fost internată luni, după ce şi-a pierdut cunoştinţa din cauza epuizării.

Demi Moore a fost spitalizată luni seară, după ce poliţia din Los Angelesa înregistrat un apel de urgenţă de la domiciliul acesteia. Se pare că actriţa şi-ar fi pierdut cunoştinţa în timpul unei petreceri care avea loc la ea acasă, informează Mediafax.

După internare, agentul său de presă a anunţat că actriţa a fost spitalizată din cauza extenuării.

"Din cauza stresului la care este supusă, Demi a ales să caute ajutorul unui profesionist, pentru a se trata de epuizare şi pentru a-şi ameliora starea generală a sănătăţii", a declarat managerul artistei.

Însă, potrivit site-ului specializat în ştiri mondene tmz.com, motivul spitalizării ar fi fost anorexia de care suferă artista şi un abuz de substanţe interzise, mai precis Adderrall, un medicament pe bază de amfetamine utilizat de obicei pentru a trata narcolepsia şi tulburările hiperkinetice cu deficit de atenţie. Informaţia nu a fost însă confirmată. Surse apropiate actriţei au spus că anorexia şi abuzul de astfel de substanţe constituie o problemă pentru Demi de aproximativ un an.

După ce a fost internată, Ashton Kutcher - care se afla în Brazilia - s-a întors la Los Angeles, pentru a fi aproape de Demi. Actriţa în vârstă de 49 de ani şi soţul său, actorul Ashton Kutcher, în vârstă de 33 de ani, au anunţat, în noiembrie 2011, că divorţează după un mariaj care a durat şase ani.

O sursă a declarat, însă, pentru revista People că Ashton este foarte îngrijorat de starea de sănătate a lui Demi. "Încă ţine la ea şi îi doreşte tot binele din lume", a mai spus sursa.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639551-06-14

TAGURI: demi moore, spital, Ashton Kutcher, anorexieComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image