2018-07-18 21:37


DESCHIDE NOI TRENDURI. Loredana Groza se inspiră din ţinutele vestimentare ale fiicei sale

 |  21:00
DESCHIDE NOI TRENDURI. Loredana Groza  se inspiră din ţinutele vestimentare ale fiicei sale

Loredana Groza a fost întotdeauna o persoană dezinvoltă şi delicată. Inventează curente artistice, deschide trenduri şi recreează mode. Mai mult, interpreta este o mamă grijulie şi o soţie atentă, astfel încât, să poată avea familia perfectă. Loredana Groza a vorbit pentru ziarul Puterea despre ce planuri are în această primăvară, pe plan profesional,  despre relaţia cu fiica ei, dar şi despre secretul unei căsnicii de lungă durată.

Ce noutăţi, pe plan artistic, ne aduci?

Au trecut foarte mulţi ani de când nu am mai fost într-un turneu prin ţară, iar în luna martie voi avea prilejul să fac acest lucru şi sunt foarte încântată. Sunt nerăbdătoare să mă întâlnesc cu fanii mei din Timişoara, Oradea, Deva şi toate celelalte oraşe pe care le voi vizita. Va fi o călătorie magică şi o experienţă irepetabilă pentru toţi cei prezenţi. Următoarea mea piesă va fi o provocare, pentru că “APA” a ridicat foarte mult ştacheta, prin urmare va trebui să mă ridic la înălţimea aşteptărilor create de acest single.

Cât timp petreci cu fetiţa ta?

Petrecem cât mai mult timp împreună: mergem la cumpărături, ne facem manichiura, facem sport, ne uităm la filme, avem foarte multe activităţi frumoase şi inspiraţionale. Chiar şi aşa, nu mă satur de compania ei. Mi-ar fi plăcut să trăiesc prin anii 1800, ca să pot sta non-stop cu ea. Încerc să petrec cât mai mult timp cu Elena şi să o învăţ, fără să îşi dea seama, lucruri importante în viaţă.

Care a fost cel mai important sfat pe care Elena ţi l-a cerut?

Acum începe să fie interesată de baieţi şi îmi cere şi sfaturi legate de acest aspect, dar vorbim şi de muzica, de idolii ei sau de trupele şi cântăreţii preferaţi, pe care ar vrea să îi întâlnească şi consideră că aş putea să o ajut. Îmi mai cere şi sfaturi vestimentare, însă de multe ori eu sunt cea care se inspiră de la ea, pentru că îşi combină într-un mod absolut original hainele.

“Gelozia nu este o dovadă de dragoste “

Care este secretul unei căsnicii de lungă durată?

O căsnicie solidă se bazează pe dragoste, altruism şi lipsa geloziei. Gelozia nu este o dovadă de dragoste, ci doar de posesivitate. Oamenii trebuie să înveţe că nu stăpânesc pe nimeni şi nici nu sunt stăpâniţi, la rândul lor. Într-o căsnicie trebuie să existe armonie şi duioşie, indiferent de anii care au trecut de la căsătorie.

Care a fost cel mai frumos cadou pe care l-ai primit de la soţul tău în ultima perioadă?

Soţul meu mă răsfaţă şi îmi face nişte cadouri foarte frumoase, lucruri chiar mai interesante decât m-aş gandi eu să îmi cumpăr. Orice dar este binevenit: un parfum, o floare, o îngheţata sau chiar o pungă de salata verde, atunci cand mi-e pofta şi el este la cumpărături. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639873-11-30

TAGURI: Loredana Groza, rasfatata, sot, salata, inghetata

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri

Apa Nova