2017-01-24 15:10


Descoperită de Marius Ţeicu, Alina Erimia face “Pariu cu viaţa” la PRO TV

 |  17:42
Descoperită de Marius Ţeicu, Alina Erimia face “Pariu cu viaţa” la PRO TV
Probe de voce, coregrafie, actorie, mii de candidate foarte talentate prezente la casting, criterii stricte de selecţie. Alina Eremia le-a trecut pe toate cu brio şi acum o interpretează pe Ioana Popa, o tânără ce provine dintr-o familie săracă, al cărei vis este să ajungă o cântăreaţă celebra: “Ioana, personajul pe care îl interpretez, este elevă în clasa a XII-a la Colegiul de Arte. Copilăria sa nu a fost una tocmai uşoară, având o condiţie materială modestă. Muzica este “medicamentul” ei. Este îndrăgostită de Andrei, dar nu are nici cea mai mică idee de marea surpriză care o aşteaptă”, povesteşte Alina. Primele sacrificii pentru creionarea personajului au început deja. Alina a urmat o dietă strictă şi un program intensiv la sala de fitness şi a slăbit 6 kg într-o lună. Cele 12 ore petrecute zilnic la Studiorile MediaPro din Buftea, repetiţiile asidue de dans şi actorie, nimic nu o poate obosi pe Alina: “Am încercat să-mi asum gândurile, reacţiile Ioanei. Încerc să mă apropii cât mai mult de personaj, punând în balanţă ce aş face eu în viaţa de zi cu zi, şi ce ar face Ioana în diferite situaţii”. Dacă acum îşi face debutul în actorie cu rolul din “Pariu cu viaţa”, Alina poate să zică liniştită că muzica este viaţa ei. A început să cânte la 4 ani, a fost remarcată de Marius Ţeicu şi de regretatul Cornel Fugaru pentru timbrul său vocal deosebit, a participat la numeroase concursuri în Turcia, Bulgaria, Belgia, a cântat de ziua României în faţa a numeroşi invitaţi la Ambasada României la Londra. Din această toamnă, telespectatorii o vor vedea pe Alina Eremia în postura de protagonistă în “Pariu cu viaţa”, primul serial muzical din România, difuzat din toamnă la PRO TV.

Aparut in:

Ultima modificare in data de :639253-04-27Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANDRA
11 Noi 2011

Mai fata! Se spune incerc sa ma apropiu si nu apropii.Esti frumoasa dar iertare!Numai atat. Dupa cat am inteles eu...Marius Teicu avea alte asteptari. nu stim a cui pila esti.Actori cum am avut nu se vor mai naste vreodata.Dumnezeu sa va pazeasca si sa va ajute.Vezi bine cat interesezi.Asteptam comentarii VA ROG!!!
MANUELA
23 Noi 2011

Pt. Andra: scuze ca ma bag dar cred ca tu nu cunosti prea bine limba romana. Eu pana azi nu am auzit de cuvantul "apropiu", dar poate asa ai invatat tu la scoala. Si inca ceva: articolul nu a fost publicat de Alina Erimia!!
Random image