2017-01-21 23:35

MONDEN


Deşi este acuzat că are un copil pe care l-a părăsit, Laurenţiu Cazan este un tip familist. “Ar fi un egoism din partea mea să nu fiu tată!”

 |  18:42
Deşi este acuzat că are un copil pe care l-a părăsit, Laurenţiu Cazan este un tip familist. “Ar fi un egoism din partea mea să nu fiu tată!”

La Ploieşti locuieşte un băieţel de 11 ani a cărui mama susţine căLaurenţiu Cazan este tatăl copilului ei, însă, de-a lungul timpului, artistul arefuzat cu desăvârşire să-şi asume paternitatea acestuia. A spus întotdeauna cănu a avut o legătură cu tânăra din Ploieşti pe care a cunoscut-o când aceastaera încă minoră şi a înterupt orice legătură cu ea, îndată ce femeia a începutsă-l acuze de abandon. Dorind să se ţină la distanţă de scandal, LaurenţiuCazan ne-a mărturisit că nu este împotriva căsătoriei, ba chiar visează să aibă,la un moment dat, o familie, considerând că un om dă dovadă de egoism atuncicând refuză să fie părinte.

Claudia Voicilă susţine că l-a cunoscut pe Laurenţiu Cazan atunci cândavea doar 14 ani, iar din povestea lor de dragoste s-a născut un băieţel învârstă de 11 ani acum. Deşi a încercat de-a lungul anilor să-l convingă peartist ca el este tatăl copilului ei, Cazan a refuzat categoric să-şi asumerolul de tată. Tânăra susţine că, deşi s-au iubit foarte mult, cântăreţul adispărut din viaţa ei imediat ce l-a anunţat că este însărcinată, fiind, dupăcum crede tânără, nepregătit la momentul acela pentru un astfel de angajament.Între timp, Laurenţiu Cazan, ajuns la 54 de ani, şi-a schimbat percepţia despreviaţă şi ne-a declarat că ţine foarte mult la ideea de familie. “Cred în căsătorie,la urma urmei, familia este celulă de bază a societăţii. Sunt oameni careresping această idee, spun că nu se simt pregătiţi pentru căsătorie sau pentrua creşte un copil, însă consider că dai dovadă de egoism atunci când nu vrei săfii părinte. Eu nu gândesc aşa, dar este un timp pentru toate”, ne-a spusartistul. Cât despre zvonurile care au apărut în presă legate de acuzaţiiletinerei din Ploieşti, Cazan vrea să se ţină departe de ele: “Nu am nici un felde relaţie cu tânăra aceea, nu am păstrat nici o legătură. Este un subiectdespre care nu îmi face plăcere să vorbesc şi prefer să nu comentez nimic. Amspus la vremea aceea tot ce era de spus, însă lumea trebuie să ştie că nu totce pare evident este şi real. Nu tot ce alţii consideră adevărat corespunderealităţii”.

“Sunt un om fericit!”

Parte a unei societăţi care pune preţ de superficialitate şi mai puţinpe valoare, Laurenţiu Cazan nu suferă că nu se află pe prima pagină a ziarelor şinici că nu conduce o decapotabilă, deşi consideră că ar fi meritat mai multă apreciere. “Poate că dacăaş fi trăit în altă ţară, aş fi fost bogat până acum. Nici măcar nu ar fitrebuit să muncesc foarte mult pentru că piesa mea «Say something», apărutătocmai în 1993, este şi astăzi iubită şi comentată. Doar de pe urma ei aş fi câştigatfoarte mulţi bani, dacă aş fi trăit într-o ţară normală unde este apreciatăvaloarea, pe când în România, în afară de laude, nu m-am ales cu nimic. La noise merge pe scandaluri şi promovare cu orice chip, trăim într-o societatecondusă de oameni răi în care devii vedetă după ce faci o prostie. Eu nu amnevoie de aşa ceva şi prefer să rămân în umbră, dar să am un suflet curat. Suntşi eu afectat de criza financiară, ca mulţi alţii, însă asta nu înseamnă cătrebuie să fac lucruri în care nu cred doar pentru a ieşi în evidenţă şi a arătaoamenilor că exist. Nu-mi plac bârfele şi prefer să mă ţin departe de gândurilenegative şi răutăţile altora. Chiar dacă nu am situaţia materială a altora,sunt un om fericit. Sper să-mi meargă mai bine cu muzica, să se concretizezeconcertele pe care le plănuiesc şi proiectele muzicale la care lucrez!”, ne-aspus artistul.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639240-06-27

Mai multe imagini:
Deşi este acuzat că are un copil pe care l-a părăsit, Laurenţiu Cazan este un tip familist. “Ar fi un egoism din partea mea să nu fiu tată!”
zoomComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image