2019-01-19 08:24


Designerul Răzvan CIOBANU o face praf pe artista din Israel, care A CÂȘTIGAT EUROVISION 2018

 |  12:32
Designerul Răzvan CIOBANU o face praf pe artista din Israel, care A CÂȘTIGAT EUROVISION 2018

Netta Barzilai, reprezentanta Israelului, a câştigat Eurovision 2018, graţie voturilor publicului, care au ajutat-o pe artistă să ocupe prima poziţie. Victoria acesteia a stârnit numeroase controverse. Designerul Răzvan Ciobanu a comentat și el, pe pagina sa de pe o rețea de socializare, despre victoria reprezentantei israelului.

“Eu m-aș “îngrijora” după votul ăsta de la #eurovision, așa-zisa “diversitate” este (după părerea mea) prost înțeleasă. Europa a votat după chipul majorității. Și cum să vrem să ne identificăm cu o normalitate frumoasă?!

Nu mai bine votăm imaginea care ne este mai la îndemână?! Păi să nu votăm o fată care rupe sala în două și nici nu doarme în shaorma cu de toate…votăm un cotcodăcit oligrofen și ne identificăm cu imaginea unei dolofane “nonconformiste”, să nu-mi spuneți că ați votat cu piesa,nu va cred ?.

De niște ani mă amuz cum se votează toți ciudații,pe principiul că sunt “altfel”. Anul acesta am rezolvat problema! Obezitatea este la putere, boală cea mai răspândită. Să nu vrem să fim mai sănătoși, să ne consolam că suntem “diverși” și că suntem frumoși oricum. Asta era mesajul piesei.

Așa că aștept înjurături de la“dolofani” pe principiul că judec. Dar surpriză, am acest drept, mă lupt cu această boală de când mă știu. Și chiar dacă mai pierd câte o bătălie, mă adun de pe jos și o iau de la capăt! Ceea ce va recomand și vouă! Suntem frumoși, dar hai să fim și sănătoși ?! #healthy #fightforyourlife #nojudgement #stayhealthy”, a afirmat Răzvan Ciobanu.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-05-13

Mai multe imagini:
Designerul Răzvan CIOBANU o face praf pe artista din Israel, care A CÂȘTIGAT EUROVISION 2018
zoom

TAGURI: razvan ciobanu, eurovision 2018, israel, Netta Barzilai
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ARDELEANUL
13 Mai 2018

Si melodia si interpreta a fost de doi bani.
CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
13 Mai 2018

aia e muzica???????? Cotcodac-cotcodac ....un fel de manele pentru cotetul de gaini...dar fiecare are dreptul sa aleaga ce-i place//ma indoiesc ca votarea a fost corecta
IUNEL
14 Mai 2018

Tare rea mai arata "fata" asta ... Nu s-a gasit o alta .... NORMALA ?!?
LEVST.
14 Mai 2018

pentru a avea un castigator, trebuie sa ai cel putin o comparatie, asa si aici, ar trebui sa ascult cat mai multe din celelalte piese, pentru a-mi face o parere, insa nefiind interesat, merg pe alt sistem de evaluare, anume , pentru genul de muzica asumat, Netty a facut o figuratie excelenta, banuiesc ca look-ul ei a impresionat negativ pentru cei care evalueaza oamenii dupa haina, vorba si masina, cum -in general-- se intampla in Romania, adica nu se face analiza profesionista, fara interferente cu orice altceva(aici ca ar fi grasa)...Iata mai jos, ce spune chiar un reporter specializat in asemenea probleme:"Israeli singer Netta Barzilai was crowned victor last night after she charmed the crowds and judges with her incredibly upbeat song Toy."( Sebastian Kettley- Express-London)....Adica cum sa nu castige, daca a vrajit si publicul si juriul?
BEAT UP
15 Mai 2018

stapanii isi bat joc de pulime promovand o scroafa psihopata...care transforma necazul ei existential in virtute...ce frumos au evoluat lucrurile de la vogue pokerface britney spears bieber!?!
CAMILA RODELA
17 Mai 2018

Buna ziua, prietenii mei sunt Camila Rodela si sunt din Michigan, United State. Sunt aici pentru a depune mărturie despre lucrările bune ale lui DR.OGAGA ​​KUNTA în viața mea. Soțul meu și cu mine am fost căsătoriți timp de 27 de ani cu doi copii. acum doi ani totul a ajuns la capăt. Am vrut soțul meu înapoi și l-am rugat, dar nu a ascultat niciodată, așa că am dat peste câteva mărturii despre această vrăjitoare particulară. Unii oameni au mărturisit că le-a adus înapoi pe iubitul lor Ex, unii au mărturisit că restaurează uterul și vindecând cancerul și alte boli, unii mărturisind că poate vrăji pentru a opri divorțul și vraja pentru a obține o slujbă bine plătită. Este uimitor, am dat peste o mărturie specială, era despre o femeie numită Vera, ea a mărturisit despre modul în care a adus înapoi iubitul ei Ex și, la sfârșitul mărturiei sale, și-a abandonat e-mailul. După ce am citit toate acestea, am decis să-i încerce. L-am contactat prin e-mail și mi-a explicat problema mea. Și mi-a spus ce trebuie să fac, am făcut-o și soțul meu sa întors la mine. Ne-am rezolvat problemele și am fost și mai fericiți decât oricând. Ești un om talentat și nu voi opri publicarea lui pentru că e un om minunat. Dacă aveți vreo problemă și sunteți în căutarea unei vrăji adevărate și autentice, Încearcă-l oricând, este răspunsul la problemele tale. Puteți să-l contactați prin e-mail: ogagakunta@gmail.com și să vă rezolvați problemele ca mine. El poate rezolva următoarele probleme și multe altele. (1) DACĂ VREAȚI EX-BACK (2) VREAȚI SĂ CONVENȚI SOSIUNEA DUMNEAVOASTRĂ PENTRU ÎNCĂLCAREA DIVORȚIEI (3) VĂ RUGĂM SĂ VĂ PROMOVAȚI ÎN OFICIUL DVS. (4) VREI BĂRBAȚI BĂRBAȚI ȘI FEMEILE CARE VOR VĂ CĂUTĂ ATRACTIVĂ (5) DACĂ DORIȚI SĂ CONCEPTĂ UN COPIL (6) VREI DUMNEAVOASTRĂ (7) VEI DUMNEAVOASTRUL DUMNEAVOASTRĂ PENTRU AI IUBI DOAR PENTRU VESTUL VIEȚII LUI (
MARY MICHAEL
14 Oct 2018

Bună, eu sunt Mary Michael, sunt aici pentru a răspândi această veste bună întregii lumi despre cum am primit dragostea soțului meu înapoi. Am fost nebun când dragostea mea mi-a lăsat o altă fată luna trecută. Dar când m-am întâlnit cu un prieten care mi-a prezentat-o ​​lui DrIgbinovia, marele mesager, i-am spus întrebării lui DrIgbinovia despre cum ma lăsat soțul meu și cum trebuie să-mi găsesc un loc de muncă într- companie foarte mare. Mi-a spus doar că am venit în locul potrivit pentru a-mi aduce dorința inimii fără nici un efect secundar. Mi-a spus ce să fac După ce sa terminat În următoarele două zile, Dragostea mea ma sunat la telefon și îmi pare rău să trăiesc acum și că în săptămâna următoare după ce dragostea mea ma chemat să mă duc la iertare, am fost chemat la un interviu în compania mea dorită și trebuia să lucrez ca supervizor. Sunt atât de fericit și copleșit de faptul că trebuie să spun asta întregii lumi despre modul în care Drigbin mă ajută să-mi dau dorința inimii. Drigbinovia este un specialist în tot felul de vrăji și magie bună. Dacă aveți întrebări, contactați Drigbinovia la următoarea adresă de e-mail: doctorigbinovia93@gmail.com Mulțumesc mai târziu.
Random imageUltimele stiri

loading...