2016-12-09 05:58

MONDEN


Dezmăţ la nunta lui Edi Stancu şi a Silviei

 |  13:59

Silvia şi Edi Stancu, coordonatorul baletului “Dansez pentru tine” de la PRO TV, s-au căsătorit la o bisericădin Capitală, duminică, 26 februarie, după care au petrecut până în zori alături de colegi, prieteni şi rude. La ceremonia religioasă cei doi au fost însoţiţi de naşi, nea Mărin şi soţia sa, dar şi de colegii din balet.

Însărcinată în şapte luni, Silvia a fost plină de energie şi mereu cu zâmbetul pe buze. Mai mult, Silvia şi Edi şi-au întâmpinat oaspeţii la petrecere într-un stil inedit: au purtat costume populare luate de la naşul nea Mărin, au îmbiat invitaţii cu pâine şi sare şi au pus în scenă o coregrafie vioaie pe ringul de dans. “Petrecerea ne-a caracterizat. A fost exact aşa cum suntem noi! Ne-am simţit ca la o petrecere normală, la care i-am avut alături pe toţi cei dragi şi a ieşit superdezmăţ. Ideea cu costumele populare a venit de la nea Mărin, noi ne-am gândit să îmbinăm folclorul cu dansul modern şi aşa a ieşit. Costumele le-am găsit cu ajutorul naşului, desigur”, povesteşte Edi Stancu. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639554-08-25

TAGURI: Edi stancu, nunta, petrecere, costume, Nea MarinComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Bilanţul incendiului devastator de la o petrecere din Oakland a ajuns la 33 de morţi Un număr de 33 de persoane au murit până în acest moment într-un incendiu devastator, care a... 05 Dec 2016 | (0)
Incendiu puternic la o petrecere în Oakland. Cel puţin nouă persoane au murit Un incendiu puternic a izbucnit la o petrecere organizată de un grup de artiști în Oakland, în... 04 Dec 2016 | (0)