2018-11-15 02:19


DEZVĂLUIRI ŞOCANTE. Angela Gheorghiu snopită în bătaie de fostul soţ

 |  17:19
DEZVĂLUIRI ŞOCANTE. Angela Gheorghiu snopită în bătaie de fostul soţ
Livia Lixandru

La începutul acestui an, soprana Angela Gheorghiu a surprins întreaga lume atunci când a anunţat divorţul de soţul ei, tenorul Roberto Alagna, fără a dezvălui faptul că viaţa alături de acesta a fost un calvar. Într-un moment de sinceritate, Angela Gheorghiu a recunoscut că fostul soţ a fost violent cu ea şi a lovit-o de nenumărate ori.

Căsnicia celor doi a durat 17 ani, având împreună în această perioadă interpretări de excepţie în unele dintre cele mai cunoscute tragedii din muzica de operă care au avut ca temă centrală dragostea: "Boema", "Traviata" şi "Romeo şi Julieta". Soprana Angela Gheorghiu a susţinut că fostul soţ, Roberto Alagna, a lovit-o atât în faţa familiei lui, cât şi în faţa rudelor ei. "A fost violent şi în faţa familiei mele şi a lui, de asemenea. Am trecut peste asta. Este pagina cea mai neagră a vieţii mele. I-am spus ani buni că nu pot să-l mai cred, dar el mă liniştea mereu: «O să fie bine». Dar este ca o boală. Chiar şi dacă eşti foarte supărat, să-ţi iei nevasta la palme este inacceptabil şi asta în faţa tatălui şi a fratelui tău, care nu spun un cuvânt. Asta a fost viaţa mea", a declarat soprana într-un interviu pentru "The Independent".

Dacă atunci când era mai tânără, Angela Gheorghiu trecea peste aceste momente de violenţă refugiindu-se în carieră, acum, la maturitate, s-a decis să pună capăt coşmarului, acesta fiind şi principalul motiv de divorţ. "Sunt lucruri în viaţă pe care le accepţi de la omul tău, dar nu am vrut să continui să trăiesc cu ideea că bărbatul meu este violent. Basta! O persoană ca asta nu se va mai schimba vreodată", a mai spus soprana, vizibil marcată de amintiri. Soprana şi Roberto Alagna au divorţat de comun accord. "Am hotarât de comun acord şi în deplină prietenie cu Roberto Alagna divorţul iminent, ce se va pronunţa cât de curând. Fiecare are şi va avea drumul său. Nu excludem să avem spectacole împreună, în mod natural, cum o facem cu toţi colegii noştri ca şi până acum", a declarat Angela Gheorghiu în momentul în care şi-a anunţat divorţul.  "Cuplu mitic al operei", după cum a fost numit, Angela Gheorghiu, 47 de ani, şi Roberto Alagna, 49 de ani, au fost căsătoriţi din 1996 până în 2013. Căsătoria lor a fost celebrată cu mare fast pe scena Metropolitan Opera de fostul primar al New York-ului, Rudolph Giuliani. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2013-07-02

Mai multe imagini:
DEZVĂLUIRI ŞOCANTE. Angela Gheorghiu snopită în bătaie de fostul soţ
zoom

TAGURI: Angela, gheorghiu, Roberto, alagna, snopita, bataie, fost, sot, violent, lovita
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...