2016-12-07 18:35

MONDEN


Diana Dumitrescu “aruncă” banii pe prostii

 |  13:27

Diana Dumitrescu nu poate să stea cu banii în buzunar, preferând să îşi "arunce" veniturile pe tot felul de obiecte care îi atrag atenţia, chiar dacă acestea nu îi sunt de folos.

"Când eram în liceu, cum îmi luam alocaţia, o cheltuiam…pe ce? Nu mai ştiu, dar rămâneam imediat fără bani…Pe la 16 – 17 ani, când am început să lucrez ca model, toţi banii pe care îi luam şi nu erau foarte mulţi, îi cheltuiam imediat. După ce m-am anagajat prima oara în televiziune, de abia aşteptam ziua de salariu, ca să mă duc să îmi cumpăr ceva. Imediat rămâneam fără bani", a scris e pe blogul personal.

Actriţa regretă că nu este mai chibzuită. “M-am tot chinuit de-a lungul anilor să fiu mai chibzuită, dar nu prea mi-a ieşit. Şi atunci, vin şi întreb: “Cum facem economii?”. Pentru că eu nu ştiu…tare mi-aş dori să pot fi mai chibzuită şi să resuşesc să cheltuiesc banii doar pe ce îmi trebuie, nu şi pe prostii inutile”,a mai scris Diana.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639554-09-06

TAGURI: Diana Dumitrescu, liceu, bani, blog, chibzuitaComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Blog de poliţist la Rutieră: S-a deconspirat autorul paginii „Polițiștii au umor” Spre ruşinea mea, nu m-am întâlnit niciodată față în față cu colegul meu Dan... 27 Noi 2016 | (0)
Blog de poliţist la Rutieră: Urmărire ca-n filme Ziua Națională se pare că a fost un imbold pentru civismul din noi. Știrea cu șoferul beat și... 04 Dec 2016 | (0)