2017-01-17 07:03

MONDEN


Diana Dumitrescu, bucătar în restaurantul ei

 |  21:00
Diana Dumitrescu, bucătar în restaurantul ei

Diana Dumitrescu, actriţa din „Pariu cu viaţa” care va fi difuzat din această toamnă la PRO TV, a vorbit până acum mai mult despre meseria pe care o face şi la care ar renunţa cu greu, dar mai puţin despre pasiunile din timpul liber. Cu toate că iubeşte rolurile pe care le interpretează, Diana ne-a mărturisit că s-a gândit ca pe viitor să se apuce de afaceri. Mai exact, să-şi deschidă propriul restaurant în care să gătească chiar ea.

Mereu cu zâmbetul pe buze şi plină de viaţă, blonda nu ar exclude posibilitatea ca într-o zi să renunţe la meseria care a făcut-o celebră şi să intre în rândul vedetelor care şi-au rotunjit veniturile cu o cafenea sau cu un restaurant. “Dacă într-o zi nu aş mai face actorie, cel mai probabil m-aş apuca de afaceri. Mi-ar plăcea foarte mult să-mi deschid un restaurant cu specific tradiţional unde aş putea să gătesc. Îmi place enorm să fac acest lucru şi astfel aş îmbina utilul cu plăcutul. Sunt o pofticioasă. Nu am ţinut niciodată dietă, mănânc aproape orice, dar compensez cu sportul”, ne-a dezvăluit aceasta. Chiar dacă o găseşti mai mult pe platourile de filmare, actriţa profită din plin de timpul liber pe care îl are din când în când. Îi place adrenalina şi nu se dă înlături de la nici un sport extrem. Astfel că, vara aceasta Diana a avut parte de experienţe noi. “Încerc pe cât posibil ca în timpul meu liber să am grijă de hobby-urile mele. Mai nou, am descoperit că îmi place să joc tenis, iar vara aceasta m-am distrat făcând unul dintre cele mai extreme sporturi nautice, wakeboarding. Intenţia mea este să fac cât mai mult sport, pentru că îmi place şi mai ales mă menţine în formă”, a declaratDiana Dumitrescu pentru „Puterea”.

Şi ei au intrat în afaceri culinare

Ioan Gyuri Pascu a hotărât să investească energie, timp şi bani într-un fost restaurant căruia, pentru notorietate i-a dat până şi numele său, Gyuri'sPUB. Actorul George Mihăiţă a ales, în urmă cu 12 ani, ca banii câştigaţi din actorie să-i redirecţioneze către o afacere, Club Cafe Jos Pălăria. Patru ani l-au ţinut buzunarele pe Alexandru Papadopol în calitate de patron de restaurant, însă criza i-a închis afacerea. Şi Mugur Mihăescu a deschis o cafenea în centru şi susţine că totul merge ca pe roate.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639259-06-09

Mai multe imagini:
Diana Dumitrescu, bucătar în restaurantul ei
zoomComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image