2017-01-23 08:40


Diana Dumitrescu, de urgenţă la spital: Nu am nici tumoră pe creier, nici anevrism!

 |  13:56
Diana Dumitrescu, de urgenţă la spital: Nu am nici tumoră pe creier, nici anevrism!

Atât de tare a durut-o capul, încât Diana s-a speriat îngrozitor şi s-a dus de urgenţă la spital, alarmându-i pe cei dragi. Într-un final, ceea ce se specula a fi o problemă gravă s-a dovedit a fi doar o migrenă sâcâitoare.

“Miercuri dimineaţă m-am trezit cu o durere insuportabilă de cap. Am luat o pastilă pentru durerile de cap, pe care o iau de obicei când am dureri, numai că după o oră încă nu-şi făcuse efectul. Deloc. (…) Aşa că m-am internat. Destul de panicată şi simţindu-mă oribil. Am stat singură, într-un salon ok şi curat, aveam la dispoziţie sonerie dacă am nevoie de asistentă, deşi în sinea mea m-am rugat să nu fie nevoie. A venit Ducu, alb la faţă şi panicat, mi-a adus pijama, halat şi cam tot ce-i trebuie cuiva într-un spital. Şi au început analizele: recoltat sânge, perfuzii, RMN, electroencefalogramă, EKG.

Au venit rezultatele. Toate bune. Nu aveam nici anevrism, nici tumoare pe creier, analizele de sânge au ieşit bune... Ce să fie? Mă bănuiau de meningită. Au vrut să îmi facă şi puncţie. Am crezut că leşin, dar doamnele doctor au decis să îmi mai dea  medicamente pe parcursul nopţii şi, dacă până a doua zi nu era nici o îmbunătăţire urma să fac această intervenţie.

A fost o migrenă foarte puternică. Eu am mai avut migrene, dar așa, niciodată. Mi s-a dat o rețetă pe care trebuie să o urmez timp de 5 zile și trebuie să fiu atentă în următoarele 2 luni, dacă se îndesesc aparițiile migrenelor. Atunci voi urma un tratament de prevenire, despre care nici nu știam că există, deși sufăr de asta de 3 ani ", a povestit actriţa pe blogul personal.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639259-10-14Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image