2017-01-24 11:04


Diana Dumitrescu i-a organizat o petrecere-surpriză soţului ei

 |  17:07
Diana Dumitrescu i-a organizat o petrecere-surpriză soţului ei
Bucurie, emoţii,distracţie, familia şi cei mai buni prieteni alături! De toate acestea a avutparte Ducu Ion la petrecerea-surpriză organizată de soţia lui, DianaDumitrescu, actriţa din telenovela “Iubire şi onoare”, de la AcasăTV.

O petrecere la înălţime…la propriu! La împlinirea a 30 de ani, lui Ducu Ion i s-a pregătit o petrecere-surprizăde proporţii, pe care nu o va uita prea curând: “Mă bucur enorm că am reuşit săîl surprind pe Ducu. Mi-a fost foarte greu să mă ascund de el în toate acesteluni, pentru că pregătesc evenimentul de multă vreme, dar acum sunt foartefericită”, povesteşte Diana Dumitrescu.

La această surprizăextraordinară au venit colegii lui Ducu de la “Abracadabra”, rude, prieteni depe platourile de filmare din Buftea: Mădălina Drăghici, Andreea Pătraşcu şi Cabral, CarmenTănase şi Monica Pop, Adela Popescu şi Radu Vâlcan, regizorul Iură Luncaşu şisoţia lui, Alina, şi mulţi alţii care au strigat în cor “Surpriză, La Mulţiani, Ducu!!!”.

“Mi s-au înmuiatpicioarele când mi-am văzut toţi prietenii adunaţi la un loc. E o senzaţieincredibilă care creşte pe măsură ce descoperi cine a mai venit”, mărturiseşteDucu. Petrecerea a fost cu atât mai surprinzătoare cu cât a avut şi o tematică.Diana a organizat o expoziţie fotografică cu câteva dintre cele mai reuşitecadre realizate de Ducu: “Am «furat» din calculatorul lui 245 de fotografiidintre care le-am ales pe cele 25 expuse aici. A fost nevoie de multă atenţie,încercam să fac asta noaptea în timp ce el dormea, am încercat să mă descurcfără ca el să bănuiască nimic. Fotografiile au fost foarte apreciate, iar laplecare, mulţi dintre invitaţi au primit una sau chiar două”, adauga Diana.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639246-10-17

Mai multe imagini:
Diana Dumitrescu i-a organizat o petrecere-surpriză soţului ei
zoom
Diana Dumitrescu i-a organizat o petrecere-surpriză soţului ei
zoomComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random image