2017-01-21 02:06

MONDEN


Diana Dumitrescu se implică în politică

 |  13:14
Diana Dumitrescu se implică în politică

Diana Dumitrescu, interpreta Andreei Rădulescu din serialul “Pariu cu viaţa”, îi va surprinde din nou pe telespectatori în sezonul al doilea. Ea va preda economie la Colegiul de Arte şi va filma mai mult alături de tinerii din trupă fenomen a momentului, LaLa Band.

“Va fi foarte frumos, având în vedere faptul că sunt o profă cool, care le permite elevilor aproape orice, numai ca să se apropie de ei. E interesantă postura de profesoara, se vede altfel de la catedră. Şi e foarte plăcut să lucrezi alături de aceşti tineri plini de energie, care reuşesc să te bine dispună în orice moment”, povesteşte Diana. “Personajul meu nu îi învaţă pe elevi neapărat ce trebuie la o lecţie de economie, le împărtăşeşte mai mult principiile după care chiar ea trăieşte astfel că fiecare oră se încheie cu concluziaBanii aduc fericirea”, completează actriţa.

Mai mult decât atât, personajul Andreea Rădulescu se va implica şi în politică, astfel că sezonul 2 din Pariu cu viaţa va aduce din 6 februarie la PRO TV multe schimbări şi răsturnări de situaţie: “Pe lângă luptele dintre elevi, încep şi luptele între profesori şi totul devine mult mai interesant”, mărturiseşte Diana.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639553-10-17

TAGURI: Diana_Dumitrescu, implicate, politica, Pariu_cu_viata, profesoaraComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image