2019-03-23 09:24


''Diana la 50 de ani'', în viziunea jurnaliştilor britanici. Prinţesa a fost prietenă pe Facebook cu Camilla şi şi-a injectat botox în bărbie

 |  17:31
''Diana la 50 de ani'', în viziunea jurnaliştilor britanici. Prinţesa a fost prietenă pe Facebook cu Camilla şi şi-a injectat botox în bărbie

Revista americană Newsweek arealizat un scenariu referitor la ce ar fi făcut şi cum ar fi arătat PrinţesaDiana în prezent dacă ar mai fi fost în viaţă. Conform materialului, Diana ar fifost prietenă pe Facebook cu Camilla Parker-Bowles, actuala soţie a PrinţuluiCharles. Printre cei 107.623 deprieteni de pe Facebook s-ar număra Bono, solistul U2, Chelsea Clinton, fotbalistulDavid Beckham, autoarea romanelor „Harry Potter”, J.K. Rowling, şi tenismanulRafael Nadal, scrie .De asemenea, prinţesa ar fi avut 10 milioane de urmăritori pe Twitter, iar peFacebook statusul relaţiei sale ar fi fost „e complicat”.

Scenariul a fost imaginat de jurnalista britanică TinaBrown, redactor-şef al revistei, şi va apărea în ediţia dinainte de 1 iulie,când ar fi fost ziua de naştere a Dianei. Brown şi-a imaginat că Diana ar trăila New York şi ar mai fi fost căsătorită de două ori. Redactorul spune căprinţesa l-ar fi părăsit pe Dodi Fayed, iubitul alături de care şi-a piedutviaţa în accidentul de maşină din august 2007. Tina Brown, autoarea cărţii „CronicileDianei”, scrie în articol că prinţesa ar fi avut o relaţie deprietenie cu fostul său soţ, Prinţul Charles, şi că ar fi fost foarte bunăprietenă cu Carole Middleton, soacra fiului ei William. Articolul intitulat „Diana la 50 deani” va fi publicat pe prima pagină în noua ediţie a revistei.

Newsweek a realizat şi o fotografie trucată a PrinţeseiDiana, ale cărei trăsături au fost îmbătrânite digital. Diana apare alături desoţia fiului ei William, Kate Middleton, iar aceasta din urmă o priveşte cuadmiraţie. Referitor la aspectul Dianei, articolul spune că nu este nici oîndoială că aceasta şi-ar fi făcut injecţii cu botox în bărbie. Tina Brownafirmă că Diana ar fi plăcut-o pe Kate Middleton, însăs-ar fi simţit ameninţată de ea. „Adoraţia în creşetere a publicului faţă de Kate i-ar fi provocatDianei câteva momente grele. Diana ar fi trebuit să se adapteze unei scăderi aatenţiei”, spune redactorul.

Pe 1 iulie 2011, Prinţesa Diana ar fi împlinit vârsta de50 de ani.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639250-06-20
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...