2017-01-22 03:59

MONDEN


Diana Matei: ”Sunt mai conservatoare”

 |  13:29
Diana Matei: ”Sunt mai conservatoare”

Diana este solista Tarafului Cleante şi a Ansamblului Profesionist al Armatei. Spre deosebire de alţi artişti care se tem să mai scoată un album pe piaţă, de teamă că nu se mai vinde, preferând internetul, pentru a se promova, interpreta este de altă părere.“Avantajos nu ştiu dacă e sau nu să mai scoţi album. Probabil că realitatea este undeva la mijloc însă, eu cred în valorile confirmate în timp. Sunt mai conservatoare. Asta nu înseamnă că nu voi fi prezentă şi pe internet, care ştiu că tinde să acapareze muzica, publicitatea şi presa. Mie îmi face plăcere să am un album în casă cu piese frumoase pe care să le ascult. Dacă vreţi un aspect negativ al ascultării muzicii pe internet este că trebuie să mergi des la calculator, să cauţi piesa, să dai play, până ajungi să te bucuri de ea şi să repeţi mişcarea asta de multe ori. Pe mine asta mă irită. Iar dacă dai o petrecere cine îţi cântă, internetul?


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639259-07-25Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

TAQIM
13 Dec 2012

In primul rind MII DE MULTUMIRI pt acest mic retporaj din anii copilariei mele care m-a umplut de nostalgie. Am locuit in blocul DUNAREA de pe B-dul N. Balcescu, sau cel putin asa se numea pe vremea mea. Blocul in care am copilarit a fost demolat in urma cutremurului din '77. Dar imaginea a ramas vie in mintea mea si a celor din aceias generatie cu mine. Aveam 10 ani cind au fost facute aceste poze si imi aduc perfect aminte de aceste locuri. Blocul care a stirnit contraziceri mai sus este blocul nottara cum a mai mentionat cineva, care avea la parter farmacia nr. 5 daca nu gresesc si putin mai in stinga pozei se afla IDMS unde pe vremea mea erau expuse renault16 si gordini sau dophine.Inca odata multumiri si salutari tuturor Bucurestenilor de altadata
AUTH
14 Dec 2012

1 Si ca zici da, si ca zici nu, tot de prost pici.2 Sara a stat inchisa 7 zile intr-o cutie de sclita pentru pentru ca a fost platita pentru asta. Adevarul e ca Sara a fost platita sa filmeze doar o reclama, ca daca statea o saptamana intr-o cutie de sclita doar sa vada cum creste praful o lua dracu`.

Adauga un comentariu

Random image