2018-12-19 14:03


Dietele mămicilor de la Hollywood

 |  21:00
Dietele mămicilor de la Hollywood

Când vine vorba de topit kilogramele după naştere, mămicile celebre par a fi cu un pas înaintea celor care nu sunt urmărite de paparazzi. Poate că şi această grijă permanentă le ajută să slăbească mai repede şi să arate excelent la doar câteva zile după ce au născut. Dieta combinată cu execerciţii fizice extenuante, la care se adaugă tratamente cosmetice costisitoare le ajută pe dive să arate impecabil pe covorul roşu.

Christina Aguilera susţine că alăptatul a fost cel care a ajutat-o să piardă rapid kilogramele acumulate în timpul sarcinii, însă dieta bazată pe proteine şi exerciţiile de yoga sau Pilates i-au topit grăsimile. Kate Hudson, Heidi Klum şi Jessica Alba au fiecare câte un antrenor personal care le chinuieşte îngrozitor câte o oră pe zi, şase zile pe săptămână şi căruia nu-i pasă de febra musculară pe care o invocă divele. Jennifer Lopez merge şi mai departe cu obsesia pentru sport şi şi-a construit acasă o sală de sport, încă din perioada în care era însărcinată, pentru ca imediat după naştere să dea startul unor antrenamente care au scos untul din ea. Vedetele au urmat chiar şi o cură de detoxifiere de 30 de zile, imediat după ce au născut, iar Cate Blanchet mărturiseşte că o lună a mâncat numai legume şi pui la grătar şi a băut ceai verde. Mâncarea sănătoasă, fără grăsimi şi aditivi alimentari, lipsa dulciurilor, a băuturilor acidulate şi a preparatelor de la fast-food este literă de lege în meniul lor zilnic, nu numai în perioada în care trebuie să slăbească după o sarcină. Angelina Jolie a renunţat la ţigări şi la cafea şi a mâncat numai legume gătite la aburi şi lapte de soia. Meniul ei zilnic include somon organic cu roşii, pâine neagră şi cereale, spanac, migdale, mere şi miere.

Adriana Lima şi Miranda Kerr, mămici de podium

Adriana nu s-a panicat nici o secundă că şi-ar putea pierde slujba după naştere, ba chiar susţine că este şi mai frumoasă de când este mămică, iar pielea şi părul ei arată excelent de când a născut. Modelul brazilian face sport de două ori pe zi, în jur de o oră, pornind de la box şi săritul coardei şi până la excerciţii cardio şi jogging. Totodată, nu mănâncă decât ceea ce i-a prescris nutriţionistul, adică mâncare săracă în calorii şi cât mai puţin procesată. La două luni după naştere, Miranda Kerr a urcat pe podium, această minune datorându-se unui stil de viaţă sănătos, din care nu lipseşte sportul. Topmodelul spune că alimentaţia ei zilnică nu depăşeşte 500 de calorii, iar atunci când aude muzică dansează până la epuizare.

Gwyneth Paltrow: Nu ţin regim, sunt o fabrică de lapte!

Gwyneth are doi copii şi un trup de topmodel, însă nu a ţinut niciodată regim, mai ales după naştere, pentru că i-a păsat mai mult de sănătatea celor mici decât de formele ei. I-a alăptat cât de mult s-a putut, iar pentru asta a exclus alimentele nesănătoase şi le-a preferat pe cele organice, neprocesate termic şi trei litri de apă zilnic. Jennifer Garner, Elizabeth Hurley şi Catherine Zeta-Jones au slăbit pe baza unei diete bazate pe multe proteine şi puţini carbohidraţi: fără paste, pâine, orez, dulciuri, produse de patiserie şi cât mai mult peşte, pui şi carne de vită. J. Lo are alt secret: poartă mereu în poşeta hârtii impregnate cu ulei din grapefruit pentru că acest ulei emite o aromă care ar afecta enzimele ficatului şi este tăiată, astfel, pofta de mâncare.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639256-06-16

Mai multe imagini:
Dietele mămicilor de la Hollywood
zoom
Dietele mămicilor de la Hollywood
zoom
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...