2019-02-21 05:50


Dirijor FAIMOS, acuzat de mai multe femei de AGRESIUI SEXUALE

 |  14:51
Dirijor FAIMOS, acuzat de mai multe femei de AGRESIUI SEXUALE

Directorul artistic al Royal Philharmonic Orchestra este acuzat de şase femei de agresiune sexuală, scrie The Guardian, citat de news.ro.

Ca o primă măsură luată, cel acuzat, dirijorul Charles Dutoit, in varsta de 81 de ani, a transmis un comunicat impreuna cu orchestra in care se spune ca cele doua parti au fost de comun acord ca dirijorul sa nu mai apara in concertele imediat urmatoare.

"Aceste acuzatii sunt luate foarte in serios de catre orchestra", iar Royal Philharmonic crede ca adevarul va trebui hotarat printr-o procedura legala. "Lui Charles Dutoit trebuie sa i se acorde sansa de a cauta consiliere legala si de a contesta aceste acuzatii".

Incidentele la care se face referire in acuzatii au avut loc in perioada 1985 - 2010. Intre femeile care acuza se numara mezzosoprana Paula Rasmussen, retrasa acum din activitate, si pianista Jenny Q Chai, care sustine ca a fot agresata pe cand avea 17 ani. 

San Francisco Symphony, Boston Symphony Orchestra si Sydney Symphony Orchestra au renuntat la serviciile dirijorului, iar orchestre din New York, Chicago si Cleveland au anulat aparitiile lui Dutoit - care a participat anul acesta si la Festivalul "George Enescu".

Cine este Dutoit

De origine elvetiana, Dutoit a debutat ca dirijor in 1959, dupa ce o scurta perioada a cantat la viola. A castigat doua premii Grammy si multe alte dictinctii. A fost director artistic al Montreal Symphony Orchestra timp de 25 de ani si a colaborat zece ani cu Orchestre National de France. Cu Royal Philharmonic Orchestra a inceput colaborarea in 2009, iar contractul sau urma sa se incheie in 2019, cand este programat sa primeasca un nou titlu onorific de dirijor pe viata.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-12-23

TAGURI: dirijor, acuzatii, agresiune sexuala, femei
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


LEVST.
23 Dec 2017

cu unii dirijori, poate fi o problema, pesemne ca au declansat gelozii, au tinut bagheta mai mult indreptata spre contrabas, decat spre ocarine...
ALLISON HOWARTS
24 Dec 2017

Bună ziua, sunt aici pentru a răspândi această veste bună întregii lumi cu privire la modul în care am primit soțul meu înapoi. Eram nebun când soțul meu mi-a lăsat o altă femeie luna trecută. Dar când mă întâlnesc cu un prieten care ma introduce în profetul Okona, un mare mesager la oracolul pe care îl slujește, mi-am povestit problema profetului Okona despre cum ma lăsat soțul meu. El mi-a spus doar că am ajuns la locul potrivit că voi fi dorința mea de inimă fără nici un efect secundar. Mi-a spus ce trebuie să fac, după ce a fost făcut, în următoarele două zile, soțul meu a sunat mă la telefon și îmi pare rău că m-ai trăit înainte. Sunt atât de fericită și copleșită că trebuie să le spun întregii lumi cum mi-a ajutat profetul Okona să-mi dau dorința inimii. Dacă aveți nevoie de orice fel de ajutor, contactați Profetul Okona la următoarea adresă de e-mail: prophetokona@gmail.com De asemenea, a distribuit atâtea vrăji ca, (1) Dacă doriți ex-spate. (2) nu ai nevoie de un divorț în căsnicia ta. (3) Vrei să fii promovat în biroul tău. (4) Vrei să vindeci bolile mortale (5) Dacă vreți un copil. (6) Vrei să fii bogat. (7) Vrei să îți ceri soțul și soția să fie a ta pentru totdeauna. (8) Dacă aveți nevoie de asistență financiară. (9) vrei o soție / soț
Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...