2019-02-20 10:25


Diva Mihaela Rădulescu îi dă o replică acidă gospodinei Marina Almăşan

 |  15:23
Diva Mihaela Rădulescu îi dă o replică acidă gospodinei Marina Almăşan

În urma unor afirmaţii pe Facebook scrise de Mihaela Rădulescu la adresa celor “urâte şi deştepte” care nu mai pot trăi de grijă ei, însă fără a nominaliza pe cineva, Marina Almăşan s-a simţit cu musca pe căciulă şi a scris un editorial acid la adresa divei de la Monaco. Gestul său neînţeles nu a rămas nepedepsit, iar Mihaela Rădulescu i-a replicat pe acelaşi ton acid gospodinei Almăşan, în dreptul unei fotografii cu ea goală, în toată splendoarea formelor sale perfecte.

“Când nu mai am nimic interesant de spus, bag o poză dezbrăcată, ca să le enervez pe alea urâte şi deştepte, că devin şi ele frumoase când sunt rele, aşa m-a învăţat cineva. Şi de ce să ne batem în idei deştepte, când un abdomen plat face cât o mie de cuvinte grase?”, a scris Mihaela Rădulescu la un moment dat, pe Facebook.

Mesajul său, adresat “urâtelor deştepte”, nu a rămas fără ecou, Marina Almăşan fiind, se pare, una dintre cele care s-au simţit cu musca pe căciulă. Chiar dacă ţinta Mihaelei Rădulescu nu era una definită, diva care locuieşte acum la Monaco nenominalizând pe nimeni în mod special, vedeta sau femeie de rând, Marina Almasan s-a simţit datoare să intervină şi să ia apărarea tuturor gospodinelor, vezi Doamne, atacate de Raduleasca. În acest sens, Almasan a scris un editorial în ziarul Ring în care îşi vărsa năduful pe diva cu abdomen perfect şi “în sânii căreia se zbenguie siliconul”, aprecieri pe care fanii Mihaelei Rădulescu le-au catalogat drept “frustrările unei femei de vârsta a doua, brăzdată de riduri şi celulită, invidioasă pe o altă femeie care arata perfect”.

Fără menajamente, Mihaela Rădulescu i-a dedicat Marinei Almăşan o postare, tot pe Facebook, reprezentată de un colaj din două fotografii, una care înfăţişează o prăjitură de casă şi alta în care diva apare goală şi cu un abdomen perfect plat, însoţit de mesajul: “Napolitană de casă, cu nemuritoarea foaie Lică, io atâta vă spun. Beat this, Almăşan :)) NU, nu napolitana, pentru tine era abdomenul din dreapta”.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2013-07-22

Mai multe imagini:
Diva Mihaela Rădulescu îi dă o replică acidă gospodinei Marina Almăşan
zoom
Citeste si:
Marina Almăşan îi dă replica usturătoare Mihaelei Rădulescu
Mihaela Rădulescu pe Facebook: “Bag o poză dezbrăcată, ca să le enervez pe alea urâte”
Sexy. Mihaela Rădulescu dezbrăcată! Singura poză nud a vedetei tv

TAGURI: mihaela, radulescu, marina, almasan, diva, gospodina, replica, editorial, monaco, fotografii, facebook
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiriSTARBAG
loading...