2019-03-23 16:53


DIVORȚ în showbiz. "M-a lovit cu telefonul în față!"

 |  16:12
DIVORȚ în showbiz. "M-a lovit cu telefonul în față!"

Nu mai putin de 7 milioane de dolari vor ajunge la Amber Heard, in urma divortului de Johnny Depp. Dupa o casnicie de trei ani, ea il acuza pe el de violenta domestica si povesteste tabloidelor cum a lovit-o cu telefonul in fata, iar el o acuza ca l-a inselat si santajat financiar.

Documentele depuse la Los Angeles County Superior Court vineri atestă o împărţire a bunurilor maritale şi un acordat semnat de Depp, în vârstă de 53 de ani, de a achita suma deja anunţată de 7 milioane de dolari, pe care Amber Heard, în vârstă de 30 de ani, a declarat că o va dona organizaţiilor de caritate.

Avocații starului din „Pirații din Caraibe” au declarat că au contestat deja acuzația că Johnny a aruncat cu telefonul în Amber și că aceasta încearcă doar să impresioneze judecătorii ca să pună mâna pe averea acestuia, estimată la 300 de milioane de dolari.

Divorţul dintre Johnny Depp şi Amber Heard a ajuns pe prima pagină a tabloidelor. Actriţa, care l-a întâlnit pe Johhny pe platourile de filmare pentru "The Rum Diary", în 2011, şi pentru care Depp ar fi părăsit-o pe Vanessa Paradis, a depus actele de divorţ în luna mai. Pe de altă parte, Johnny ar fi lovit-o pe Amber cu un telefon, scrie Mediafax.

Johnny Depp a fost de acord să plătească suma stabilită în acordul divorţului în decurs de 12 luni, iar Heard s-a angajat să direcţioneze banii către organizaţiile de caritate până la sfârşitul anului 2018.

Johnny Depp şi Amber Heard s-au căsătorit pe 3 februarie 2015. Cei doi actori s-au cunoscut în 2011 în timpul filmărilor de la lungmetrajul ”Jurnalul unui iubitor de rom/ The Rum Diary”.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-01-15

TAGURI: divort, amber heard, johnny depp
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...