2017-01-17 11:08

MONDEN


Divorţul de Oana l-a readus pe Pepe în atenţia fanilor. Cântăreţul a cântat pe 8 Martie în Mangalia şi în Bucureşti

 |  19:46
Divorţul de Oana l-a readus pe Pepe în atenţia fanilor. Cântăreţul a cântat pe 8 Martie în Mangalia şi în Bucureşti

În timp ce majoritatea cititorilor de tabloide cred că divorţul dintreOana şi Pepe este doar o povestea născocită, în prag de mărţişor, pentruamuzamentul celor două personaje mondene, apropiaţii cuplului susţin cu tărie cădespărţirea este pe bune. O ipoteză intens vehiculata ar fi aceea că Pepe aveanevoie de o revenire în forţă în peisajul muzical şi cum scandalul vinde foartebine, divorţul de Oana ar fi fost singurul motiv pentru care tabloidele i-aracordat primele pagini zile la rând. Adevărat sau nu, cert este ca Pepe acântat duminică într-o emisiune de mare audienţă, iar pe 8 Martie a cântat înMangalia şi în Bucureşti.

Dacă mai ieri susţinea că totul este doar un scenariu pus la cale de“sora lui” pentru a-şi bate joc de paparazzi, Costin Mărculescu s-a răzgândit şieste ferm convins că prietenii lui divorţează pe bune, fără a exista nici măcaro şansă de împăcare. “Eu nu am observat niciodată între ei nici cea mai micădisensiune, nu i-am văzut certându-se sau înjurându-se. Ştiam că se iubescfoarte mult şi eu îi consideram cuplul perfect, dar vineri seară am discutat cuamândoi şi mi-au confirmat că se despart. Îmi pare rău că s-a ajuns la aşa cevaşi cred că există doar 1% şanse de împăcare între ei sau nici măcar atât. Nucred că s-au înşelat unul pe altul şi din câte ştiu eu motivul divorţului esterefuzul Oanei de a fi mamă. Pepe îşi doreşte foarte mult un copil cu ea, iar peea nu o interesează nici acum, nici în viitorul apropiat acest aspect!”, ne-aspus Costin Mărculescu, unul dintre prietenii foarte buni ai Oanei Zăvoranu.Surprinzător, acesta încerca acum să fie convingător şi pe ideea că între “soralui” şi Pepe s-au tulburat apele în urmă cu două luni şi că hotărârea divorţuluin-a fost luată de pe o zi pe alta. Asta după ce săptămână trecută era în staresă-şi tăie o mâna dacă prietenii lui divorţează. “N-am stat cu Oana în pat să ştiudacă s-a culcat cu alt bărbat, dar nu cred că l-a înşelat pe Pepe sau el pe ea,însă despărţirea lor nu face decât să-i dea satisfacţie Marioarei Zăvoranu careoricum, a spus că nu-i dă nici un ban Oanei, chiar dacă divorţează de Pepe.Nici vorbă să fie adevărată ipoteza că au apărut cu scandalul ăsta ca să fiepromovat Pepe. El este un mare artist şi nu are nevoie de aşa ceva pentru a câştigamai multe concerte. Problema lor principală a fost lipsa de comunicare ce s-ainstalat grav în ultimele două luni, iar Pepe a plecat de acasă. Nici nu ştimpe unde este!”, ne-a spus Costin care a părut să se liniştească atunci cândl-am asigurat că trubadurul este (n.r., ieri) la Mangalia, unde are un concert.Adevărată sau nu această ipoteză potrivit căreia Pepe avea nevoie de o revenireîn forţă pe plan muzical, cert este că artistul a scos de la naftalină piesemai vechi şi a avut concerte pe bandă rulantă în ultimul timp. Numai de 8Martie a bifat două cântări, una în Mangalia şi alta în Bucureşti.

Pepe: Am compus piesa “E târziu” acum 8 ani, când nu eram cuOana!

Dacă înainte de a fi detonată bomba divorţului, Pepe intrase într-un conde umbră pe plan muzical şi “meseria” lui era doar aceea de soţ al Oanei Zăvoranu, motiv pentru care mama acesteia îl acuză că stădegeaba şi toacă banii soţiei sale, de câteva zile încoace, interpretul nu maiface faţă concertelor. Duminică seară a cântat într-o emisiune de mare audienţă,la Antena 1, piesa “E târziu”. Mulţi au avut impresia că a fost compusă de Pepepentru a ţine locul unei replici, însă artistul ne-a spus că melodia estefoarte veche. “Nici nu eram cu Oana atunci când a apărut piesa asta. Are vreoopt ani, iar eu sunt cu Oana de şapte ani, însă mesajul ei are legătură cu cese întâmplă acum în viaţa mea!”, ne-a spus Pepe.

“E târziu”

Ne-amiubit,o imensă iubire nebună,

Clipedragi spulberate de vânt şi furtună,

Ai greşitcând ai trecut peste inima mea

Cât aşvrea să te pot uita

E târziu, nuvreau să te mai văd niciodată

Preatârziu să mai fie din nou ca altădată

Ai greşitcând ai trecut peste inima mea

Cât degreu îmi va fi,

Sau cât demult te-aş dori,

Nu vei ştii

Şi dacămâine,

Şi dacămâine ar fi să vii

Chiar demi-ai cere

Să neiubim măcar o zi

Cât degreu îmi va fi,

Sau cât demult te-aş dori,

Nu vei ştii

Şi dacămâine,

Şi dacămâine ar fi să vii

Chiar demi-ai cere

Să neiubim măcar o zi

Cât degreu îmi va fi,

Sau cât demult te-aş dori,

Nu vei ştii


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639240-04-18Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image