2017-01-18 12:24

MONDEN


Divorţul dintre Oana şi Pepe, ''un scenariu bine scris de pe urma căruia se fac mulţi bani!'' Internauţii se jignesc şi se ameninţă pe forumuri, iar alţii cred că este o făcătură

 |  19:13
Divorţul dintre Oana şi Pepe, ''un scenariu bine scris de pe urma căruia se fac mulţi bani!'' Internauţii se jignesc şi se ameninţă pe forumuri, iar alţii cred că este o făcătură
Au anunţat divorţul cu zâmbetulpe buze, şi-au declarat iubirea pe care încă şi-o poartă unul altuia, însăsituaţia dintre ei a degenerat într-un scandal ca la uşa cortului în caretaberele fabrică acuzaţii reciproce pe bandă rulantă. Ba că Pepe estehomosexual, ba că Oana a avut amanţi cu duiumul cărora le oferea dragostea eiîn maşină, ca ultima sărăntoacă. Scenariul pare unul de telenovelă sud-americană,iar judecând după audienţele pe care le înregistrează acest subiect la tv, amputea spune că divorţul mediatizat poate fi oricând o cale de îmbogăţire pentruoricare două personaje mondene. Chiar dacă el ameninţă cu dovezi privindinfidelitatea ei, iar ea demontează WC-ul din cuibul conjugal, mai suntindivizi care consideră totul un scenariu bine scris, menit să le aducăpublicitate şi foarte mulţi bani.

“Dacă totul este o făcătură, vărog să nu vă mai uitaţi niciodată la emisiunile în care apar eu şi nici să maicitiţi vreo ştire despre mine!”, le cerea Oana telespectatorilor lui Capatos,cândva în primele episoade ale telenovelei dintre ea şi Pepe. În acelaşi timp,cântăreţul ne declară şi el că nici vorbă de vreo înţelegere între ei şi căexclude orice împăcare cu viitoarea fostă soţie pe care, atenţie, încă “o maiiubeşte”. Chiar şi-a oferit ajutorul în eventualitatea unui viitor amoros maipuţin fericit al Oanei, sfătuind-o pe “Querida” să-l sune dacă va avea problemecu următorul iubit. Încă zâmbesc atunci când vorbesc despre divorţ, dând parcăimpresia că momentele prin care trec acum îi amuză teribil şi seara se cuibărescunul în braţele celuilalt, acoperiţi de un munte de ziare care îi au pe primapagină şi se distrează ca la un film cu Stan şi Bran. Doar ei ştiu dacă aşaeste sau nu, însă şi dacă ar fi, cei doi ar trebui să primească Oscarul pentruroluri fără precedent în lumea mondenă din Micul Paris. Scandalul care pare săia amploare pe zi ce trece a împărţit devoratorii de ştiri mondene în douătabere care se războiesc şi mai urât decât cei pe care îi susţin. Internauţiise jignesc pe forumuri, se ameninţă, iar unii chiar susţin cu înflăcărare cădivorţul nu este real. “Măifraţilor, nu mai urmăriţi povestea asta, totul este o făcătură. Este unscenariu foarte bine scris de cineva de pe urma căruia se fac bani foarte mulţi.Câştigă atât cei doi, care sunt enorm de bine plătiţi de către televiziuni, câtşi televiziunile şi ziarele. Totul se bazează pe naivitatea oamenilor care suntminţiţi cu astfel de poveşti şi care consumă aceste gogoşi. Prin urmare, noi,fraierii, suntem cei care ne uităm la televizor şi facem punctele de rating depe urma cărora se încasează publicitatea, noi cumpărăm ziarele, noi accesămsite-urile, pe spatele nostru fac bani aceşti oameni. Uitaţi-vă la cei doi cumvorbesc, folosesc aceleaşi expresii, aceleaşi gesturi, este clar că sunt doioamnei care se înţeleg foarte bine, nu arată ca doi oameni care nu-şi vorbescde luni de zile. Uitaţi-vă cum se succed secvenţele din povestea asta, totuleste planificat, conferinţele de presă, participările la emisuni, intervenţiiletelefonice, este o făcătură oameni buni, renunţaţi la ea...”, scrie un forumistîn subsolul unei ştiri care anunţa convingerea lui Pepe că soţia lui l-a înşelatcu acel Tudy despre care Oana susţine că este doar un amic foarte apropiat.

“Oana,soacră-mea de 70 de ani e Sharon Stone pe lângă tine!”

Dialoguriaprinse se poartă online, pe diverse pagini de internet care tratează subiectulOana-Pepe, cei mai mulţi dintre forumişti fiind de partea cântăreţului şijignind-o pe “Querida” în feluri care nu pot fi menţionate. Cele mai multedintre ele fac referire la comportamentul considerat “mahalagesc” al Oanei,este amintită relaţia dintre ea şi Marioara Zăvoranu şi jgnirile fiică-mamă,însă cei mai mulţi dintre cititorii de monden desconsideră fizicul “Queridei”,dar şi la moralitatea ei considerată a fi îndoielnică: “Soacră-mea de 70 de anie Sharon Stone faţă de Oana! Sunt oameni de artă care sunt uitaţi de voi, careau făcut şi fac artă, care au adus mândrie şi laude României, şi noi trebuie săcitim despre aventurile fiinţei ăsteia…”, scrie un individ, în timp ce un altuleste şi mai acid: “Zavoranco, am 60 de ani, dar nu cred că m-aş apropia detine. Felicitări, Pepe, pentru decizia pe care ai luat-o!”. În lume suntdezastre, războaie, foamete, şi noi nu avem altceva de făcut decât să disecămviaţa unor ,,vedete“? Dacă a fi rău de gură, mai rău ca la uşa cortului, dacăa-ţi denigra propria-ţi mamă, soţul cu care ai împărţit nişte ani din viaţăînseamnă că eşti inteligentă, atunci înseamnă că acolo unde trăiţi voi,valorile sunt cu totul altele decât cele ale oamenilor normali”, susţine ocititoare. “În sfârşit, şi-a făcut efectul feştania în casă făcută de Pepe. Ascăpat de mătrăguna şi de malefica de Oana. Pepe, fă-ţi mii de cruci că ai scăpat de ea. Să chefuieşti100 de zile şi nopţi!”, îl felicită o altă cititoare pe cântăreţ. “O fi Oanarea de gură, dar Pepe a demonstrat că e un mare bădăran. Nu se tratează aşa ofemeie despre care spui că ai iubit-o şi încă o mai iubeşti! Dacă într-adevărare dovezi, trebuia să le arate de la început, nu să facă circ! A dat dovadă demârlănie, a decăzut mai mult decât ea!”, scrie un cititor pe forumul unuitabloid.

Oanaa plecat cu bateria de la WC şi cu hârtia igienică

Dupămodelul trasat anterior de Monica Columbeanu care a plecat din apartamentul luiIrinel cu tot cu cadă şi ligheane, Oana Zăvoranu a părăsit şi ea casa în carelocuia cu Pepe, dar nu înainte de a lua cu ea aparatele de aer condiţionat,bateria de la WC, frigiderul cu tot cu mâncare în el, oalele din bucătărie,detergenţii de vase şi hârtia igienică din baie. Motivul părăsirii domiciliuluiar fi jignirea extremă pe care Pepe i-a adus-o atunci când s-a îndoit defidelitatea ei.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639240-10-09Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image