2017-01-18 03:49

MONDEN


Divorţuri celebre care au şocat lumea

 |  21:00
Divorţuri celebre care au şocat lumea

Până când moartea ne va despărţi” a ajuns doar o replică din poveştile cu final fericit, pentru că realitatea ne demonstrează contrariul. Cupluri despre care am fi crezut că rămân sudate până la adânci bătrâneţi s-au despărţit fără a privi înapoi. Ultimii pe lista divorţaţilor sunt Heidi Klum şi Seal, două personaje care pentru mulţi ani au simbolizat iubirea adevărată. În România, Amalia şi Ilie Năstase au şocat în momentul în care şi-au anunţat despărţirea. La fel şi Simona şi Ion Dichiseanu, care au hotărât să-şi separe destinele după 23 de ani de căsnicie.

Timp de şase ani, Heidi şi Seal au părut cuplul perfect. Şi-au înoit jurămintele de dragoste în fiecare an, în ziua în care aniversau căsătoria, îşi declarau iubirea pe site-urile de socializare, la petrecerile de Holloween îşi alegeau costumaţii asemănătoare şi, împreună cu cei patru copii, păreau cea mai fericită familie din Univers. Apoi a venit vestea divorţului ca un trăsnet şi motivaţia stupidă, “nepotrivire de caracter”, însă apropiaţii susţin că se certau foarte des din cauză că Seal era mai tot timpul plecat de acasă prin turnee. Aparent, topmodelul şi cântăreţul au rămas prieteni şi divorţul va fi unul amiabil, acesta din urmă susţinând că încă îşi mai iubeşte foarte mult fosta soţie. „Verigheta poate fi considerată o dovadă a ceea ce simt pentru această femeie. Opt ani minunaţi împreună. Şi dacă ne-am hotărât să ne separăm vieţile nu înseamnă neapărat să îţi dai verigheta jos şi gata nu mai eşti legat de acea persoană”, a declarat Seal.

Demi Moore şi Ashton Kutcher s-au căsătorit în 2005 şi păreau că se iubesc cu adevărat, însă în noiembrie 2011, actriţa de 48 de ani a anunţat că divorţează de mai tânărul Ashton, după ce acesta a înşelat-o cu o blondă de 23 de ani. „Cu mare tristeţe în inimă, am decis să pun capăt căsniciei mele de şase ani cu Ashton. Ca femeie, ca mamă şi ca soţie, am anumite valori sfinte la care ţin şi de la care mi-am promis să nu mă abat vreodată. Poate şi de aceea am ales să-mi continui viaţa singură. E un moment de încercare atât pentru mine, cât şi pentu familia mea, de aceea v-aş cere aceeaşi compasiune şi discreţie pe care le-aţi oferi oricărei persoane care trece printr-o situaţie de acest gen”, a informat atunci actriţa.

Reese Witherspoon şi Ryan Philippe sunt alte personaje care au şocat la vremea lor pentru că totul părea perfect, nici o umbră a unui posibil divorţ nu se întrevedea la orizont. S-au îndrăgostit nebuneşte la petrecerea prin care ea aniversa 21 de ani şi au fost consideraţi la Hollywood cuplul perfect. S-au căsătorit şi au adus pe lume doi copii, Ava şi Deacon, însă în 2006 au apărut zvonuri că Ryan şi-ar fi înşelat soţia şi mirajul dintre ei a luat sfârşit după şapte ani.

Jennifer Aniston şi Brad Pitt s-au căsătorit în anul 2000 şi au fost aleşi, în acel an, perechea anului, cei mai frumoşi şi potriviţi miri ai Hollywood-ului. Păreau perfecţi şi îşi doreau un copil, însă Brad a fost cooptat pentru filmul “Mr&Mrs Smith” şi atunci Jennifer a fost înlocuită în inima lui cu Angelina Jolie. Astfel, căsnicia lui cu blonda Jen a luat sfârşit în 2005 şi a început o frumoasă poveste de dragoste cu Angelina, care durează şi în ziua de astăzi. Au şase copii împreună şi intenţionează să se căsătorească. Ar fi cu adevărat şocant să anunţe şi ei că divorţează. Atunci, chiar n-ar mai crede nimeni în poveştile cu prinţi şi prinţese!

Nicole Kidman şi Tom Cruise s-au cunoscut în 1990 când au fost parteneri în filmul “Days of Thunder”. Şi poate că pe covorul roşu nu se potriveau foarte bine, având în vedere că ea era mai înaltă decât el, însă în viaţa de zi cu zi s-au înţeles perfect mai bine de zece ani. Au adoptat doi copii, însă în 2001 au divorţat şi Tom s-a îndrăgostit de Penelope Cruz, însă locul lui Nicole l-a ocupat puţin mai târziu Katie Holmes cu care este căsătorit şi în prezent.

Ilie şi Amalia Năstase s-au căsătorit în 2004, după o relaţie de şapte ani şi erau consideraţi cuplul perfect, deşi diferenţa de vârstă a fost contestată intens în tot acest timp. Motivul oficial al divorţului din 2010 a fost nepotrivirea de opinie, însă neoficial se vorbea de infidelitate de ambele părţi. Despre o terţă persoană se pare că a fost vorba şi în cazul soţilor Dichiseanu, mai tânăra Simona şi-ar fi găsit fericirea sufletească şi trupească în braţele unui grec pasional. Astfel, după 23 de ani şi-au spus la revedere şi fiecare îşi trăieşte viaţa, respectiv bătrâneţile, după bunul plac.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639551-07-07

Mai multe imagini:
Divorţuri celebre care au şocat lumea
zoom
Divorţuri celebre care au şocat lumea
zoom
Divorţuri celebre care au şocat lumea
zoom

Divorţuri celebre care au şocat lumea
zoom
Divorţuri celebre care au şocat lumea
zoom

TAGURI: divorturi celebre, vedete, demi moore, brad pitt, simona dichiseanu, amalia nastaseComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image