2018-07-18 19:47


DJ Wanda va lipi stickere pe maşinile de lux ale prietenilor

 |  12:33
DJ Wanda va lipi stickere pe maşinile de lux ale prietenilor

DJ Wanda şi-a convins prietenii să o lase să le lipească stickere pe maşinile personale. Non-conformista artistă a comandat nu mai puţin de 50 de astfel de abţibilduri cu mesajul “One Big Love” care vor fi lipite pe automobile de lux. „Prima mașină care poartă acest mesaj este cea a prietenei mele Andreea.

Am decis că un astfel de mesaj trebuie scos în stradă, în trafic și astfel voi lipi aceste stickere pe mașinile prietenilor mei. Când am lansat primul single am oprit traficul în Dorobanți cu un autobuz englezesc, astfel că aceste acțiuni ieșite din comun mă caracterizează”, declară DJ Wanda.

Mesajele de pe stickere reprezintă titlul noii sale piese „One Big Love”.  ,,Prima piesă am lucrat-o împreună cu Smiley şi s-a numit “I Wanna Be Loved” pentru că asta îmi doream atunci, să fiu iubită! şi s-a întâmplat! Am avut o relaţie de doi ani cu un medic chirurg, o iubire frumoasă care s-a stins. Pentru noul single, One Big Love, ce va fi lansat săptămâna viitoare, am colaborat cu producătorul Ciprian Robu, dar şi cu mai mulţi muzicieni din Londra”, declară Wanda.

Cu toate că a avut parte de dezamăgiri în dragoste, DJ Wanda încă mai crede într-o mare iubire, fapt ce a inspirat şi „One Big Love”.

„Noua piesă poartă un mesaj aparte, şi anume că fiecare poveste de dragoste este o călătorie şi nu o destinaţie. O călătorie a inimii. Tulburată la început, veselă la mijlocul poveştii şi zdrobită sau uşurată la final, depinde de fiecare individ  în parte. Dragostea are atât de multe forme de exprimare: de familie, de copii, de oameni, de tot ce ne înconjoară! S-a scris, s-a cântat, s-a pictat şi s-a povestit’, declară DJ Wanda.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639567-01-15

TAGURI: DJ Wanda, stickere, masini, prieteni

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri

Apa Nova