2018-12-13 08:27


Doctorul acuzat de moartea lui Michael spune că megastarul s-a sinucis. Justiţia americană anchetează cazul

 |  18:50
Doctorul acuzat de moartea lui Michael spune că megastarul s-a sinucis. Justiţia americană anchetează cazul

Justiţiaamericană a analizat, ieri, la 18 luni de la decesul lui Michael Jackson înurma unei supradoze de medicamente, soarta medicului cântăreţului, acuzat deomor prin imprudenţă, în timp ce avocaţii apărării se pregătesc să susţinăipoteza unei "sinucideri" a starului, informează AFP.

Pe 25iunie 2009, "regele muzicii pop" murea la vârsta de 50 de ani, înurma unei supradoze de medicamente, în reşedinţa sa din Los Angeles. Autopsia arelevat faptul că moartea a fost cauzată de propofol, un anestezic extrem deputernic utilizat în spitale, pe care cântăreţul îl folosea ca somnifer. Înfebruarie 2010, procuratura din Los Angeles a decis să îl pună oficial subacuzare pe medicul starului, Conrad Murray, anchetat pentru omor prinimprudenţă.

Ultimapersoană care l-a văzut pe Michael Jackson în viaţă, Conrad Murray a fostimediat plasat în centrul anchetei asupra morţii starului.

Mediculamerican a recunoscut că i-a administrat cântăreţului medicamentul propofol înziua morţii acestuia, însă a declarat că a încercat să îl "adoarmă"pe artist mai întâi cu alte medicamente şi că abia apoi, la cererea expresă alui Jackson, i-a injectat acestuia medicamentul fatal. Apărarea mediculuiConrad Murray se pregăteşte să avanseze ipoteza "sinuciderii"megastarului, care s-ar fi trezit la un moment dat şi şi-ar fi injectat singuro doză suplimentară de propofol, în absenţa medicului. Dacă va fi condamnat lasfârşitul unui eventual proces, Conrad Murray riscă o pedeapsă de până la patruani de închisoare.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639233-10-31
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...