2017-01-16 15:27

MONDEN


Doctorul Ion Uţă a intrat în silenzio stampa. Tatăl lui Teo, mustrat de fiica lui pentru apariţiile în presă

 |  18:29
Doctorul Ion Uţă a intrat în silenzio stampa. Tatăl lui Teo, mustrat de fiica lui pentru apariţiile în presă
Medicul Ion Uţă, tatăllui Teo Trandafir, a intrat în silenzio stampa de câteva zile, refuzând să mairăspundă la apelurile presei şi să ofere detalii - pe care oricum nu lecunoştea prea bine - despre starea de sănătate a fiicei sale. Motivul? Doctorula fost mustrat de fiica lui pentru că s-a expus mult prea mult în mass-media peseama ei, afirmând vrute şi nevrute despre problemele ei de sănătate. La fel desupărat este şi Marian Teodorescu, prietenul vedetei de televiziune, care dealtfel a şi refuzat, în ultima perioadă, orice contact cu Ion Uţă.

Problemele de sănătateale lui Teo Trandafir ar fi trebuit menţinute în zona confidenţialităţii, ladorinţa deputatei PDL, însă tatăl acesteia, medicul brăilean Ion Uţă, nu esteun bun păstrător de secrete. De două luni, de când vedeta este internată laclinica AKH din Viena, tatăl acesteia a fost prezent aproape zilnic în presascrisă şi la diverse posturi de televiziune, oferind interviuri şi stârnindastfel nemulţumirea fetei lui, care ceruse în mod expres medicilor vienezi săpăstreze discreţia în privinţa stării sale. De teamă că va vorbi cujurnaliştii, în ultimele două săptămâni, Marian Teodorescu – prietenul lui Teo,aflat alături de ea în capitala Austriei – a refuzat să-i mai răspundă latelefon lui Ion Uţă, medicul plângându-se chiar în ziarul „Puterea” că „Marianîi blochează orice cale de comunicare cu fata lui”. Acum însă, tatăl lui Teo aschimbat macazul, sperând că, dacă va învăţa să fie mai discret, va fi ţinut lacurent cu evoluţia bolii fiicei sale. Astfel, a renunţat să mai facă vreodeclaraţie de presă şi a amuţit, în aşteptarea unor veşti cât mai bune de laViena.

Mircea Badea: „Am vorbitcu Teo patru ore”

Sâmbătă, Mircea Badea,bun prieten cu Teo Trandafir, i-a făcut acesteia o vizită la spitalul vienezunde este internată. Deşi predicţiile doctorilor au fost destul de sumbre înultimele zile, Badea susţine că deputata se simte mult mai bine. „Am fost înacest weekend la Viena, la colega şi prietena Teo. Ieri (n.r. - sâmbătă) mi-ampetrecut patru ore vorbind cu Teo, astăzi (n.r. - duminică), încă o oră jumate,de era să pierd avionul. Orice auziţi pe la televizoarele astea, de la oricine,oricât de credibil ar părea el, eu vă spun un lucru: habar nu au despre cevorbesc, bat câmpii cu graţie”, a declarat Mircea Badea în emsiunea pe care oprezintă la Antena 3.

Pe 24 februarie, TeoTrandafir a fost supusă unei intervenţii chirurgicale la clinica AKH din Viena,unde fusese internată cu diagnosticul de pancreatită necrozantă severă. Timp decâteva zile, deputata PDL s-a aflat în comă indusă, însă medicii se aratăîncrezători în recuperarea ei.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639240-04-07Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image