2016-10-28 19:17

MONDEN


Dorotheea Petre, şcoală de actorie

 |  17:56
Dorotheea Petre, şcoală de actorie

Dorotheea Petre, singura actriţă româncă pentru care Festivalul de Film de la Cannes şi-a schimbat tradiţia, inventând special un premiu pentru incredibila ei performanţă din „Cum mi-am petrecut sfârşitul lumii”, şi-a deschis şcoală de actorie. Dedicată dezvoltării aptitudinilor actoriceşti prin cursuri şi workshopuri, Şcoala de actorie „FII ACTOR!” este locul unde amatorii vor afla secretele acestei meserii de la oameni care au făcut din actorie o performanţă, precum Victor Rebengiuc şi Clara Vodă. Aceştia le vor împărtăşi cursanţilor din experienţa lor de scenă şi îi vor antrena într-o serie de discuţii interactive. Aceste cursuri se adresează celor care iubesc actoria, indiferent de pregătire şi vârstă.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639262-12-15

TAGURI: Dorotheea PetreComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Petre Tobă, audiat în dosarul angajărilor ilegale din MAI Petre Tobă a fost miercuri, la Curtea Militară de Apel București, pentru a fi audiat, în... 12 Oct 2016 | (1)
Panduri în grevă. Neplătiţi de cinci luni, jucătorii lui Petre Grigoraş ameninţă că vor boicota derby-ul Olteniei cu CSU Craiova Situaţia la Pandurii Târgu Jiu a explodat într-un final. Jucătorii i-au tot amânat pe cei din... Acum 24 ore | (0)