2018-12-15 11:19


Draga Olteanu are un dar: „cobeşte” de bine

 |  21:00
Draga Olteanu are un dar: „cobeşte” de bine

Pe 29 octombrie, Draga Olteanu Matei şi Mircea Albulescu au primit câte o stea pe Aleea Celebrităţilor din Piaţa Timpului Bucureşti. Pe tot parcursul evenimentului cei doi „dinozauri” ai scenei româneşti au zâmbit şi au stat de vorbă cu toţi cei care au vrut să le ureze „La mulţi ani”. Chiar dacă era aşteptată la repetiţii, Draga Olteanu a acceptat să stea de vorbă cu noi, pentru câteva minute. Aceasta ne-a mărturisit ce înseamnă pentru ea premiul primit, dar şi care sunt sentimentele pe care le poartă primarului Sorin Oprescu, care i-a înmânat Placheta Oraşului Bucureşti.

„Eu am o inimă care poate să cuprindă tot şi să se bucure de tot, aşa că mă bucură foarte tare acest premiu. Întotdeauna m-am rugat la Dumnezeu să mă ajute să mă bucur de darurile sale. Premiul acesta reprezintă totul. După Dumnezeu, vă mulţumesc tuturor, dumneavoastră celor prezenţi aici, dar şi celor care nu sunt aici, pentru că, datorită vouă, eu am fost actriţă. M-am străduit din toată inima să vă bucur atunci când am urcat pe scenă. Voi face acest lucru atât timp cât voi trăi. Vreau să dedic această stea oraşului Piatra Neamţ pentru că  m-a adoptat. Vreau să declar ceva, şi anume că îl ador de foarte mult timp pe domnul primar Sorin Oprescu, aici prezent. Pe vremea aceea nu era primar. Îl ador nu pentru că mi-a dat mie steaua asta, ci pentru că este un om integru, pentru că este un om adevărat şi iubeşte acest oraş şi acest lucru se simte chiar de la mare depărtare. Nu-mi mai doresc nimic, vreau doar să fiu sănătoasă şi să trăiesc mult”, ne-a declarat marea actriţă

Amintiri cu Mircea Fotino

Draga Olteanu şi-a amintit cu plăcere de perioada în care pleca în turnee cu actorul Mircea Fotino. „Să ştiţi că eu am un dar de la Dumnezeu şi nu am mai spus asta până acum. Se întâmplă de multe ori ce spun eu să se şi împlinească. O întâmplare pe care mi-o amintesc a avut loc pe data de 16 decembrie 1989. M-am întors dintr-un turneu de  la Cluj cu maestrul Mişu Fotino şi am mers direct la Sala Palatului, unde trebuia să participăm la spectacol. Am ajuns mai târziu, chiar cu câteva minute de încheiere. Din această cauză, ultimele cuvinte a trebuit să le spunem noi. Şi am urat întregii săli ca toate gândurile oamenilor prezenţi să li se împlinească şi la scurt timp am aflat că s-a şi întâmplat asta”, a mai adăugat Draga Olteanu Matei.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639263-03-17
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


DANIEL FATU
31 Oct 2011

Pai cum vine asta?Sorin Oprescu ii inmaneaza placheta orasului,iar doamna Draga Olteanu o dedica orasului lui Pinalty!!!!Am glumit,se intelege!Oare cine urmeaza sa fie onorat de Sorin Oprescu?Care actor sau actrita se afla pe lista de asteptare?
Random imageUltimele stiri


loading...