2016-12-05 02:39

MONDEN


Dragoş Bucur a vrut să se facă gunoier

 |  16:31
Dragoş Bucur a vrut să se facă gunoier

Actorul Dragoş Bucur i-a mărturist  lui Cristian Hrubaru, care l-a intervievat în cadrul campaniei "Rock FM dă un chopper unui mare rocker, care a fost visul copilăriei sale. În plus, actorul a spus că, pe vremea pe când era în liceu, spăla parbrize în intersecţii. "Mi se părea o chestie extraordinară sã stai agăţat de maşina de gunoi. Au încercat ai mei la un moment dat să mă convingă cã nu e cea mai rentabilă meserie din lume şi nici cea mai plăcută. Nu i-am crezut. Încet, încet, am început să-mi dau seama cã am nişte opţiuni ceva mai bune", spune Dragoş Bucur. Dragoş a mai povestit cã abia dupã un an de la terminarea facultăţii şi-a dorit sã fie actor şi că în liceu chiulea de la cursuri pentru a face bani spălând parbrize în douã intersecţii "bănoase" din Bucureşti. De altfel, actorul spune cã a fost, probabil, primul spălător de parbrize din Capitală.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639263-01-18

TAGURI: Dragos BucurComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Ministrul Muncii anunță programul ”Prima cameră” Tinerii care provin din sistemul instituționalizat ar putea beneficia, începând de anul viitor,... 21 Noi 2016 | (0)
Dragoş Pîslaru: Votându-l pe Dacian Cioloș înseamnă că votăm onestitatea și cinstea Ministrul Muncii, Dragoş Pîslaru a declarat vineri, la mitingul PNL de la Craiova, că votându-l... 02 Dec 2016 | (2)