2016-10-22 03:09

MONDEN


Dragoş Bucur a vrut să se facă gunoier

 |  16:31
Dragoş Bucur a vrut să se facă gunoier

Actorul Dragoş Bucur i-a mărturist  lui Cristian Hrubaru, care l-a intervievat în cadrul campaniei "Rock FM dă un chopper unui mare rocker, care a fost visul copilăriei sale. În plus, actorul a spus că, pe vremea pe când era în liceu, spăla parbrize în intersecţii. "Mi se părea o chestie extraordinară sã stai agăţat de maşina de gunoi. Au încercat ai mei la un moment dat să mă convingă cã nu e cea mai rentabilă meserie din lume şi nici cea mai plăcută. Nu i-am crezut. Încet, încet, am început să-mi dau seama cã am nişte opţiuni ceva mai bune", spune Dragoş Bucur. Dragoş a mai povestit cã abia dupã un an de la terminarea facultăţii şi-a dorit sã fie actor şi că în liceu chiulea de la cursuri pentru a face bani spălând parbrize în douã intersecţii "bănoase" din Bucureşti. De altfel, actorul spune cã a fost, probabil, primul spălător de parbrize din Capitală.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639263-01-18

TAGURI: Dragos BucurComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Petre Tobă, pus la dispoziție în MAI Fostul ministru Petre Tobă a fost pus la dispoziție printr-un ordin al actualului ministru al... 03 Oct 2016 | (1)
ANAF va lansa o aplicație de mobil Agenția Națională de Administrare Fiscală (ANAF) lucrează la o aplicație pe mobil pentru a se... 18 Oct 2016 | (0)