2019-02-16 05:26


Drama Biancăi Drăguşanu continuă: „Am fost sechestrată şi bătută”

 |  18:38
Drama Biancăi Drăguşanu continuă: „Am fost sechestrată şi bătută”
Livia Lixandru

Drama Biancăi Drăguşanu continuă! Iubita lui Victor Slav încă trăieşte o dramă din cauza bătăilor aplicate de renumitul Coco Păun, pe vremea când cei doi aveau o relaţie, şi se teme pentru viaţa ei. Bianca Drăguşanu şi-a continuat dezvăluirile la diverse emisiuni tv, unde a povestit prin ce chinuri a trecut. A fost bătută şi sechestrată. Cu toate astea, Bianca a mărturisit că priveşte toate discuţiile pe seama cazului ei ca pe un noroc şi asta pentru că se simte protejată de presă, iar Coco Păun nu-i mai poate face rău. Mai mult, într-un moment de sinceritate, ea a declarat că dacă vreodată se află în pericol din cauza acestuia, vrea ca paparazzi să-i sară în ajutor.

„Acum privesc toată această întâmplare, cu mediatizarea cazului meu, ca pe un noroc. Spun asta, pentru că acum toţi ochii sunt îndreptaţi către Coco Păun, iar el nu-mi poate face rău. Mă simt în siguranţă când paparazzi sunt pe urmele mele, în cazul ăsta nu mi se va întâmpla nimic rău. Dacă aş putea, aş plăti paparazzi, doar ca să fie în preajma mea. Acum sunt prietenii mei“, a spus încrezătoare Bianca la „Un show păcătos “. „Am fost de multe ori bătută şi sechestrată. El a intrat peste noi în casă şi acolo m-a lovit. Mama a venit, el a îmbrâncit-o, a lovit-o şi a fugit. Îmi spunea că pot să ţip cât vreau. În zona aceea chiar puteai să ţipi, că nu te auzea nimeni. Te domina psihic, devenea stăpânul tău. El a lucrat cu diverşi oameni, pe care îi chinuia în faţa mea. M-a chinuit şi pe mine în faţa altor persoane. Mi-a fost ruşine 10 ani să recunosc. Şi acum îmi este!“, a povestit Bianca.

Pusă în genunchi şi umilită

Roşcata şi-a arătat în urmă cu ceva timp vânătăile foarte vizibile de pe picioare, pe care şi le ascunde de obicei cu fond de ten. „Această zonă este hipersensibilă la mine, m-am lovit de câteva ori. La un moment dat am cunoscut un individ care m-a lovit unde mă doare cel mai tare. Mi-a rupt picioarele şi m-a lovit în locul în care pe mine mă doare cel mai tare. Mi-a rupt tibia, mi-a rupt piciorul. De ziua mea s-a întâmplat asta. Am plecat de la el fără să-i spun, m-a prins şi s-a întâmplat să mă bată pe stradă. Mă punea în genunchi, pentru că spunea că în faţa lui eu sunt vinovată, că l-am adus în stare să mă lovească. Mă ducea la mănăstiri, mă lăsa acolo mai multe zile, le plătea pe măicuţe să mă ajute să-mi revin. (...) Aveam un cheag de sânge de mărimea unei pâini“, a încheiat Bianca Drăguşanu.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2013-07-10

TAGURI: Bianca, dragusanu, Coco, paun, sechestrata, batuta, drama, continua, paparazzi
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiriSTARBAG
loading...