2018-10-18 03:42


Drama pe care o trăieşte Celine Dion: „Rene îmi spune că vrea să moară în braţele mele”

 |  17:54
Drama pe care o trăieşte Celine Dion: „Rene îmi spune că vrea să moară în braţele mele”

Celine Dion trece prin cea mai grea perioadă a vieţii: soţul ei, Rene Angelil este pe punctul de a pierde lupta cu cancerul.

'Rene îmi spune: *Vreau să mor în brațele tale*', a mărturisit cântăreața într-un interviu pentru USA Today, adăugând că răspunsul pe care îl dă ea este „OK, bine, voi fi acolo, îți vei da sufletul în brațele mele”.

Ea a mai povestit că, în ultimele luni, a purtat nenumărate conversații emoționante cu partenerul ei de viață, 'singurul iubit' pe care l-a avut vreodată. Cei doi au discutat și despre moarte, precum și în legătură cu înmormântarea lui: „Când vezi pe cineva care luptă atât de mult, impactul asupra ta este foarte mare. (...) Îți tremură genunchii, dar, atunci când cineva care îți este drag se prăbușește, nu ai timp de plâns. După aceea, cu siguranță. Dar încă nu a venit acel moment', a povestit Celine Dion.

Celebra artistă de 47 de ani a declarat că revine pe scenă la insistențele soțului ei, cu toate că inițial, nu și-a dorit acest lucru, considerând că, deși îi place 'să cânte pentru oameni', familia este prioritatea ei în prezent. Rene o încurajează să cânte și să dea interviuri, dar, totodată, suferă atunci când o știe departe de casă, a mai spus interpreta.

Soțul cântăreței Celine Dion se luptă de la sfârșitul lui 2013 cu cancerul, care a revenit în forță, după ce în 1999 reușise să-l învingă. Conform Mediafax care redă informații publicate de Las Vegas Sun, René Angélil, în vârstă de 72 de ani, a suferit o amputare parţială a limbii, iar organul a fost înlocuit cu o proteză.  Celine Dion şi Rene Angelil s-au căsătorit în 1994 şi au împreună trei copii: Rene-Charles, în vârstă de 13 ani, şi gemenii în vârstă de patru ani Eddy şi Nelson.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-08-26

TAGURI: celine dion, rene angelil, cancer
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...