2017-01-25 01:20


Drama actorului Şerban Ionescu

 |  14:28
Drama actorului Şerban Ionescu

Actorul Şerban Ionescu, soţul actriţei Magda Catone, a trecut în vara anului 2011 prin momente de groază, când a fost muşcat de o căpuşă. Ceea ce la început părea un lucru minor, s-a transformat într-o adevărată tragedie. După un set de analize pe care acesta l-a făcut, medicii au ajuns la concluzia că actorul a contractat boala Lyme, o borrelioză cu manifestări neurologice, cardiace şi articulare.

Şerban Ionescu este nevoit să stea departe de scena teatrului. Nu mai poate ieşi afară din casă şi este nevoit să urmeze un tratament de recuperare. „Cred că nu e cazul să discut despre asta. E un tratament mai lung... e cu răbdare. Uitaţi-vă pe internet şi veţi vedea ce înseamnă borrelia asta. Nici măcar nu ştiu unde am fost înţepat de căpuşă. Vă daţi seama că, dacă simţeam sau ştiam imediat unde, nu ajungeam în faza asta. Simptomele sunt identice cu cele prezentate pe internet. În privinţa ameliorării, nu ştiu ce să spun acum... că nu am “încă ferestre deschise”. Nu am ce să comentez în legătură cu boala asta. Am fost muşcat în vară", a declarat actorul pentru “Ring".

A avut probleme în căsnicie

În anul 2010, Şerban Ionescu şi soţia sa Magda Catone au fost la un pas de divorţ, însă, cei doi au ajuns la o înţelegere, motiv pentru care în prezent locuiesc tot împreună. Chiar dacă nu au vrut să facă mare tam-tam pe marginea subiectului, Şerban Ionescu a făcut câteva declaraţii în cadrul unei emisiuni tv. “Deocamdată sunt cu Magda Catone, dacă e să divorţăm vom vedea. Chiar dacă divorţăm, tot împreună vom fi, avem un copil de crescut. Avem foarte multe obligaţii, lucruri pe care le ducem la capăt cu drag", a declarat Şerban Ionescu la "Acces Direct". "Amorul te purifică, te scoate din cenuşiul cotidian. Nu îmi mai permite vârsta căci m-aş mai căsători", a glumit el în urmă cu ceva vreme.

Despre Boala Lyme

Lyme mai este supranumită şi „boala cu 1000 de feţe” din pricina faptului că, afectând întregul organism, simptomele ei mimează pe cele ale altor boli; reacţia individuală faţă de agentul patogen este foarte diferită de la om la om, de aici şi multitudinea de manifestări. Cu cât boala este tratată mai repede, imediat după muşcătura de capuşă, cu atât şansele de vindecare sunt mai mari. Altfel, se poate ajunge la o borrelioză diseminată, cronică, cu afectări articulare, cardiace, oftalmologice şi neurologice cronice, spun specialiştii.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639554-06-29

TAGURI: Serna_Ioanescu, boala_Lyme, capusa, divort, Borrelia, Magda_CatoneComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random image