2018-12-14 00:35


Drama unui mare actor: Vladimir Găitan şi-a făcut testamentul

 |  19:36

În urmă cu puţin timp, actorul Vladimir Găitan a venit cu o veste-şoc pentru iubitorii de teatru şi film. El a dezvăluit unul dintre cele mai mari secrete ale vieţii sale, acela că de 26 de ani suferă de temutul cancer. Chiar dacă la început a fost reţinut cu declaraţiile, de teamă ca presa să nu facă prea mult tam-tam pe marginea acestui subiect, actorul a povestit într-un final momente incredibile prin care a trecut pe parcursul acestor ani.

„La 40 de ani am fost diagnosticat cu o formă de cancer la sânge, care se numeşte piliticemie vera. Am fost nevoit să fac puncţii, ceea ce este foarte dureros. Când am aflat, mi-a căzut cerul în cap. Am mers la un medic în Franţa, care a fost foarte precis şi mi-a spus senin că mai am doar 10 ani de trăit. De atunci, am devenit dependent de medicamente foarte grele, dureroase, donări de sânge forţate. Se pare că a pornit de la explozia de la Cernobîl. De fapt, sunt convins că asta a declanşat totul. Mai mult, s-a întâmplat ca după explozie să ies afară, norul era deasupra noastră şi colac peste pupăză, a început şi o ploaie, care mie mi-a fost fatală”, povestea Găitan.

S-a oferit voluntar la Fukushima

Vladimir Găitan ştie că în acest moment face oricând accident vascular, însă nu vrea să renunţe aşa uşor la viaţă. A avut spectacole şi s-a bucurat de familie şi de teatru. Oamenii l-au văzut pe scenă, l-au aplaudat, fără să ştie drama prin care trece actorul. “Nu am vrut să renunţ. Nici măcar nu am vrut să vorbesc despre durerea mea, însă am fost nevoit, pentru că presa a aflat în cele din urmă. Pe mine nu mă sperie moartea. Tot ce-mi doresc e să nu mă doară. Doar familia o regret. De exemplu, atunci când a fost explozia de la Fukushima, eu m-a oferit voluntar. Am vrut să merg acolo fără să ţin cont de vârsta mea. Nu mi-a fost teamă, pentru că era nevoie de ajutor. Oricum, am lăsat totul aranjat pentru familie, pentru când va veni momentul când eu nu voi mai fi. Toate actele sunt pregătite. Testamentul e gata. Trec printr-o perioadă grea. Am stări de depresie şi uneori aş vrea să mor. Mă simt oboist. De curând mi-am scos şi casa la vânzare, pentru că nu ne-o mai permitem”, spune Vladimir Găitan.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639265-06-16

TAGURI: Vladimir Găitan, cancer
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...