2019-03-19 10:21


Dramă! Soțul cântăreței Celine Dion a rămas fără limbă

 |  17:11
Dramă! Soțul cântăreței Celine Dion a rămas fără limbă

Momente grele pentru cântăreața Celine Dion și pentru familia ei! Artista a fost nevoită să-și anuleze toate concertele din cauza problemelor de sănătate cu care se confruntă soțul ei.Rene Angelil are cancer la gât, iar la sfârșitul anului trecut, acesta a suferit o amputare parțială a limbii.

Soțul cântăreței Celine Dion se luptă de la sfârșitul anului trecut cu nemiloasa boală, care a revenit în forță, după ce în 1999 reușise s-o învingă. Conform Mediafax care redă informații publicate de Las Vegas Sun, René Angélil, în vârstă de 72 de ani, a suferit o amputare parţială a limbii, iar organul a fost înlocuit cu o proteză. "Operaţia a reuşit şi recuperarea lui René este perfectă", a declarat pentru tabloidul american unul dintre asociaţii muzicianului.

Celine Dion a anunţat în august că îşi anulează toate concertele pe care trebuia să le susţină în perioada următoare în cadrul turneului din Asia. Cântăreaţa, care suferă de o inflamare a gâtului, a explicat că doreşte să ia o pauză "de la toate activităţile profesionale" pentru a se dedica familiei şi în special soţului său.

René Angélil a fost managerul cântăreţei timp de 30 de ani, înainte de a ceda acest rol "vechiului său prieten", Aldo Giampaolo, în luna iunie. Celine Dion şi Rene Angelil s-au căsătorit în 1994 şi au împreună trei copii: Rene-Charles, în vârstă de 13 ani, şi gemenii în vârstă de patru ani Eddy şi Nelson.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-08-26

Mai multe imagini:
Dramă! Soțul cântăreței Celine Dion a rămas fără limbă
zoom
Dramă! Soțul cântăreței Celine Dion a rămas fără limbă
zoom

TAGURI: celine, dion, limba, rene, angelil, cancer, gat, sanatate, concerte
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


DOKTOR OTKER.
06 Sep 2014

EXCES DĂ UZ DĂ LIMBĂ!
Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...