2016-10-26 05:39

MONDEN


Drew Barrymore îşi va lansa propria gamă de vinuri

 |  16:09
Drew Barrymore îşi va lansa propria gamă de vinuri

Actriţa americană Drew Barrymore s-a asociat cu firma Wilson Daniels, din California, specializată în distribuţia băuturilor alcoolice, pentru a lansa o gamă de vinuri, scrie . Sortimentul lansat de actriţă va fi un vin aromat, sec, obţinut din struguri din nordul Italiei.

 Noua gamă de vinuri se va găsi pe rafturile magazinelor americane din a doua jumătate a acestui an, iar fiecare sticlă va costa 19,99 dolari"Vinul înseamnă o călătorie, o descoperire a unor locuri noi şi a unor varietăţi noi. Sunt încântată de faptul că voi putea să împart acest vin Pinot Grigio cu prietenii, cu familia mea şi cu ceilalţi iubitori de vinuri", a spus Drew Barrymore în cadrul unui interviu acordat revistei The Drinks Business.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639554-05-25

TAGURI: Drew _Barrymore, gama, vinuri, nordul_ItalieiComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Acționar la compania de vinuri Murfatlar, adus cu mandat la DNA George Ivănescu, acționar la compania de vinuri Murfatlar, a fost adus cu mandat, luni, la sediul... 17 Oct 2016 | (0)
Acționar la compania de vinuri Murfatlar, reţinut de procurorii DNA George Ivănescu, acționar la compania de vinuri Murfatlar, a fost reţinut de procurorii DNA,... 18 Oct 2016 | (0)