2019-01-20 07:45


Ducesa Kate Middleton apelează la yoga pentru o naştere uşoară

 |  16:51
Ducesa Kate Middleton apelează la yoga pentru o naştere uşoară
Livia Lixandru

Kate Middleton se apropie de cel mai important eveniment din viaţa sa, naşterea primului său copil. Naşterea “bebeluşului regal” va avea loc cel mai probabil pe 13 iulie, după cum au menţionat prietenii apropiaţi ai cuplului Kate- William. “Bebeluşul regal” va primi, în funcţie de sex, titlul oficial de Alteţa Sa Regală Prinţul / Prinţesa de Cambridge, a anunţat, în urmă cu doar câteva zile, Palatul Buckingham. Până la naşterea copilului, Kate Middleton îşi împarte timpul între apartamentul din Londra, KensingtonPalace şi casa părinţilor ei din Berkshire. Mai mult, ducesa apelează şi la yoga, pentru a face faţă durerii din timpul travaliului. În plus, Kate a studiat o metodă numită hipnonaştere, care te ajută să naşti pe cale naturală folosindu-te de tehnici de respiraţie.

Kate Middleton va naşte prin hipnoză, în apă! Printul William, viitorul tătic, are pregatită chiar o soluţie mult mai rapidă şi mai eficientă pentru transportul ducesei la spital în momentul declanşării naşterii. Acesta a închiriat un elicopter pe care intenţionează să îl piloteze chiar el, deşi este greu de crezut că în momentul cu pricina emoţiile nu îl vor copleşi. Elicopterul este deţinut de un prieten al Prinţului William, pilotul Simon Oliphant-Hope, cel care a fost chiar dublura lui Pierce Brosnan în “James Bond Die Another Day”. Dacă este adevărat că bebeluşul va veni pe lume pe 13 iulie,  Kate va naşte într-o perioadă deja aglomerată la Palatul Buckingham, în intervalul 11-14 iulie celebrându-se 60 de ani de la încoronarea Reginei Elisabeta.

Studiază hipnonaşterea

Însă Kate şi William ar putea foloşi strategia utilizată de răposata mamă a lui William, Prinţesa Diana, care anunţase că va naşte pe 1 iulie, minţind intenţionat pentru a mai micşora presiunea opiniei publice asupra sa. Aşa cum se aştepta, l-a adus pe William pe lume cu 10 zile mai devreme, în 21 iunie. La fel ar putea proceda şi Kate, şi în cazul ei presiunea fiind imensă. Deşi detalii despre naştere au fost făcute publice, încă nu se ştie nimic despre sexul bebeluşului. Nu doar că acesta nu a fost anunţat public, însă nici cuplul nu are habar dacă trebuie să pregătească un cărucior roz sau unul bleu, pentru simplul motiv că şi-a dorit ca surpriza să fie totală. Ducesa de Cambridge îsi doreşte o naştere pe cale naturală, iar şedinţele de yoga o ajută pe Kate să fie puternică, atât din punct de vedere fizic, cât şi mental. Practicile yoga îi arată ducesei cum să facă faţă durerii din timpul travaliului. În plus, Kate a studiat o metodă numită hipnonaştere, care te ajută să naşti pe cale naturală folosindu-te de tehnici de respiraţie.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2013-07-11

Mai multe imagini:
Ducesa Kate Middleton apelează la yoga pentru o naştere uşoară
zoom

TAGURI: Kate, middleton, yoga, nastere, usoara, bebelusul regal
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri

loading...