2018-12-12 12:47


După ce s-a ars o dată, Andreea Bălan vrea acum să trăiască clipa: „Nu ştiu cum se va finaliza relaţia mea cu Michael, ne bucurăm de prezent”

 |  06:01
După ce s-a ars o dată, Andreea Bălan vrea acum să trăiască clipa:  „Nu ştiu cum se va finaliza relaţia mea cu Michael, ne bucurăm de prezent”

Fără să-şi mai facă planuri pe termen îndelungat, Andreea Bălan şi-a propus să trăiască din plin prezentul şi să se bucure de ceea ce are. Asta îşi doreşte să facă şi cu Michael, tănârul pentru care ea obişnuieşte să facă des naveta România-America. Deşi, s-a spus că cei doi nu mai formează un cuplu, Andreea a demontat rând pe rând zvonurile apărute, şi i-a asigurat pe toţi că ei sunt în continuare bine-mersi. Cu toate că, nu ştie ce se va întâmpla cu relaţia lor pe viitor, cântăreaţa dansatoare nu vrea să-şi bată prea rău capul cu astfel de gânduri şi îşi doreşte să lase lucrurile să decurgă de la sine, fără să-şi mai planifice ceva, aşa cum obişnuia să facă în trecut, în timpul relaţiei cu Keo.

Andreea Bălan a învăţat din greşelile făcute! După ce s-a fript, vedeta şi-a propus acum să trăiască prezentul fără să mai facă prea multe planuri în doi de viitor. Blondina şi-a dat seama că trebuie să se bucure de ce are frumos, fără să mai planifice tot felul de lucruri, care, probabil, nu vor evolua aşa cum le-a gândit ea. Relaţia de opt ani pe care a avut-o cu Keo i-a lăsat Andreei cicatrici în suflet, dar i-a şi dat o lecţie de viaţă. Infidelitatea bărbatului iubit i-a destrămat vedetei toate planurile pe care le avea cu el, şi a determinat-o să vadă adevărata realitate. După acea perioadă prin care a trecut, artista e hotărâtă acum să ia lucrurile mai uşor. Relaţia cu Michael însă o face să trăiască lucruri la care visa de mult.

„Nu e uşor, dar ne bucurăm de prezent, nu ştiu ce va fi în viitor, nu ştiu cum se va finaliza relaţia noastră. Eu merg mai des în America, îmi place să călătoresc, dar vine şi el în România atunci când poate. Nu i-aş putea cere să se mute aici, ar fi prea trist, l-aş distruge, aşa cum nici eu nu aş putea să mă mut din România. Împreună plătim  toate vacanţele, facem americăneşte, nu facem ca-n Elveția”, a dezvăluit Andreea, în cadrul emisiunii „Un show păcătos”, de marţi seara, făcând astfel aluzie la fostul iubit, Keo.

Plănuieşte o vacanţă în Madagascar

În ciuda informaţiilor care au apărut, vedeta a mărturisit că i-a cunoscut fetiţa iubitului său, şi contrar ceea ce se spune, Michael este un părinte responsabil. După ce la începutul anului, s-a plimbat timp de o lună prin diverse locuri din afara ţării, Andreea se gândeşte acum la noi destinaţii de vacanţă. Ea va merge cât de curând într-un alt sejur peste mări şi ţări.

„Îmi place foarte mult să călătoresc, întotdeauna mi-am dorit asta. O să plecăm la New York, iar în Iunie în L.A., apoi în toamnă în Madagascar. Michael o să vină la vară în România. Atunci eu voi fi foarte ocupată, vara am foarte multe concerte”, a mărturisit ea. Despre americanul cu care se iubeşte, Andreea are numai cuvinte de laudă. „A fost în forța de elită a Americii, nu-mi spune misiunile, pentru că sunt secrete, a făcut parte din marină”.

De altfel, ea a mai dat din casă, şi a mai spus că noul ei partener nu este un bărbat gelos, mai ales că ea ptrece foarte mult timp alături de Petrişor şi este asaltată de tot felul de admiratori. „Eu am o chimie extraordinară cu Petrişor, el e jumătatea mea pe scena, Michael nu e gelos. Eu sunt foarte fericită cu cariera mea, eu am realizările mele”, a adăugat vedeta.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-05-14

Mai multe imagini:
După ce s-a ars o dată, Andreea Bălan vrea acum să trăiască clipa:  „Nu ştiu cum se va finaliza relaţia mea cu Michael, ne bucurăm de prezent”
zoom

TAGURI: andreea, balan, michael, relatie, keo, vacanta, america, planuri
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...